TRADICIONALNA KINESKA MEDICINA

  • Brzo delovanje
  • Samo prirodni sastojci
  • Bez kontraindikacija

* U Srbiji dostava kurirom brze pošte do 48 sati

VRHUNSKI PRIRODNI PREPARATI - ELIKSIRI ZA JAČANJE IMUNITETA

KOD LEČENJA HRONIČNIH BOLESTI, BLOKIRANJA I ZAUSTAVLJANJA KANCERA

Prirodna kozmetika za negu kože lica

* proizvod označen sa zvezdicom se dobija po naruđžbini u roku od 7 dana   

         Lepa i mlada koža je san svake žene ! 

Predstavljamo Vam prirodnu kozmetiku FOHOW HERBARTY za efikasno  očuvanje i negu prirodne vlažnosti kože  i usporavanje procesa starenja .

Naučnici Instituta Jan Šen FOHOW po tajnim  imperatorskim receptima su razradili prirodnu kozmetiku za podmlađivanje na bazi bilja i biljnih ekstrakata .

 Recept za ovu prirodnu kozmetiku Tradicionalne kineske medicine za podmlađivanje i održavanje lepote kože se vekovima prenosila nasleđem imperatora sa generacije na generaciju. Prirodna kozmetika FOHOW je jedinstveni proizvod koji vam omogućava da vratite kožu u svoje prirodno zdravo stanje!

U skladu sa teorijom Tradicionalne Kineske medicine zdrava i lepa koža je odraz spoljašnje i unutrašnje ravnoteže, balansa organizma.  Kada organizam postigne ravnotežu – balans JIN – JANG dolazi do oporavka i usporavanja procesa starenja kože, otkriva se lepota koja dolazi iznutra.

Osnovne prirodne komponente kozmetike dobijene su preciznom tehnologijom ekstrakovanja iz bilja po receptima Tradicionalne kineske medicine, pažljivo odabranih na osnovu naučnih dostignuća.

Kozmetika FOHOW ima očigledno delovanje  na uspostavljanje i održavanje ravnoteže vlažnosti kože.

 Za zdravu I lepu kožu neophodno je  redovno negovanje kože koje se sastoji od   nekoliko  etapa  – čišćenje, hidracija, lifting, toniziranje i hranenje i vlaženje kože, zatezanje kože lica, uklanjanje bora i usporavanje procesa starenja kože što omogućava da se produži mladost i lepota.

Korporacija FOHOW  Vam  predstavlja prirodni  kozmetički kompleks za održavanje i negovanje  kože koji se sastoji od 5 kozmetičkih preparata:

1. Gel za čišćenje 

2. Tonik za hidrataciju 

3. Esencija za lifting (delovanje na podizanje spuštenih obraza )  

4. Hranljivi losion

5. Hidrantna  krema 

  Redosled korišćenja kozmetičkih preparata za nege kože

  Prvo - se koristi gel  za čišćenje dubokih slojeva kože lica i regulaciju hidro - lipidnog balansa kože.

  Zatim  - se koristi  tonik za hidrataciju kože  za uspostavljanje vlage u dubljim slojevima kože i aktivaciju ćelijske aktivnosti.

Treće -  se koristi  Esencija za lifting (delovanje na podizanje spuštenih obraza)   za uspostavljanje nivoa kolagena I hranljivih materija u ćelijama, povećanje elastinosti i gipkosti kože.

Četvrto -  po redu se nanosi hranljivi losion za hidriranje i ishranu kože, poboljšanje sposobnosti kože da zadrži vlagu, za dugoročno održavanje vlage.

Peto - po redu se koristi hidrantna krema za zadržavanje vlage u dubljim slojevima kože, stvaranje zaštitnog hidrantnog filma na površini kože, dugoročna hidratacija kože, zaštićene vlagom unutrašnjih i spoljašnjih slojeva kože.


 

Dobro došli u našu internet prodavnicu

Čaj Ljuvej FOHOW
3,550.00 + ptt
Tablete Gaočen FOHOW
3,800.00 + ptt
Voćna pasta Ruža FOHOW
3,550.00 + ptt
Eliksir Sancin FOHOW
7,600.00 + ptt
Kapsule Sjučinfu FOHOW
3,600.00 + ptt
Eliksir Kordiceps FOHOW
7,700.00 + ptt
Kapsule Linčži FOHOW
4,650.00 + ptt
Eliksir Tri dragocenosti FOHOW
7,700.00 + ptt
1 2