Prirodna kozmetika za negu kože lica

* proizvod označen sa zvezdicom se dobija po naruđžbini u roku od 7 dana   

         Lepa i mlada koža je san svake žene ! 

Predstavljamo Vam prirodnu kozmetiku FOHOW HERBARTY za efikasno  očuvanje i negu prirodne vlažnosti kože  i usporavanje procesa starenja .

Naučnici Instituta Jan Šen FOHOW po tajnim  imperatorskim receptima su razradili prirodnu kozmetiku za podmlađivanje na bazi bilja i biljnih ekstrakata .

 Recept za ovu prirodnu kozmetiku Tradicionalne kineske medicine za podmlađivanje i održavanje lepote kože se vekovima prenosila nasleđem imperatora sa generacije na generaciju. Prirodna kozmetika FOHOW je jedinstveni proizvod koji vam omogućava da vratite kožu u svoje prirodno zdravo stanje!

U skladu sa teorijom Tradicionalne Kineske medicine zdrava i lepa koža je odraz spoljašnje i unutrašnje ravnoteže, balansa organizma.  Kada organizam postigne ravnotežu – balans JIN – JANG dolazi do oporavka i usporavanja procesa starenja kože, otkriva se lepota koja dolazi iznutra.

Osnovne prirodne komponente kozmetike dobijene su preciznom tehnologijom ekstrakovanja iz bilja po receptima Tradicionalne kineske medicine, pažljivo odabranih na osnovu naučnih dostignuća.

Kozmetika FOHOW ima očigledno delovanje  na uspostavljanje i održavanje ravnoteže vlažnosti kože.

 Za zdravu I lepu kožu neophodno je  redovno negovanje kože koje se sastoji od   nekoliko  etapa  – čišćenje, hidracija, lifting, toniziranje i hranenje i vlaženje kože, zatezanje kože lica, uklanjanje bora i usporavanje procesa starenja kože što omogućava da se produži mladost i lepota.

Korporacija FOHOW  Vam  predstavlja prirodni  kozmetički kompleks za održavanje i negovanje  kože koji se sastoji od 5 kozmetičkih preparata:

1. Gel za čišćenje 

2. Tonik za hidrataciju 

3. Esencija za lifting (delovanje na podizanje spuštenih obraza )  

4. Hranljivi losion

5. Hidrantna  krema 

  Redosled korišćenja kozmetičkih preparata za nege kože

  Prvo - se koristi gel  za čišćenje dubokih slojeva kože lica i regulaciju hidro - lipidnog balansa kože.

  Zatim  - se koristi  tonik za hidrataciju kože  za uspostavljanje vlage u dubljim slojevima kože i aktivaciju ćelijske aktivnosti.

Treće -  se koristi  Esencija za lifting (delovanje na podizanje spuštenih obraza)   za uspostavljanje nivoa kolagena I hranljivih materija u ćelijama, povećanje elastinosti i gipkosti kože.

Četvrto -  po redu se nanosi hranljivi losion za hidriranje i ishranu kože, poboljšanje sposobnosti kože da zadrži vlagu, za dugoročno održavanje vlage.

Peto - po redu se koristi hidrantna krema za zadržavanje vlage u dubljim slojevima kože, stvaranje zaštitnog hidrantnog filma na površini kože, dugoročna hidratacija kože, zaštićene vlagom unutrašnjih i spoljašnjih slojeva kože.

Komplet prirodne kozmetike za negu kože lica

                                      1. GEL ZA ČIŠĆENJE KOŽE ROYAL CARE

 Naneti potrebnu količinu gela otprilike veličine lešnika na dlan, dodati malu količinu vode, pomešati da se dobije penasta masa i blagim masirajućim pokretima naneti na površinu kože lica i vrata, masirati , zadržati 2-3 minute na koži, a zatim isprati čistom vodom.Standardno pakovanje 120 ml.

           2. TONIK ZA HIDRATACIJU ROYAL CARE

 Posle  čiščenja kože lica i vrata, pritisnite na pumpicu jednom na dlan i tonikom prstima namažite lice i vrat po masažnim linijama.   Standardno pakovanje 100 ml.

                                     3. LIFTING ESENCIJA ROYAL CARE   

Primenjuje se za zatezanje delova kod spuštenih obraza, za uspostavljanje nivoa kolagena I hranljivih materija u ćelijama, povećanje elastinosti i gipkosti kože. Nanesite potrebnu količinu jednim pritiskom na pumpicu i sadržaj esencije stavite na dlan. Vrhovima prstiju rasporedite po celom licu i vratu. Nanesite esenciju na lice lakim masažnim pokretima, dok se potpuno ne upije. Standardno pakovanje  30 ml.

         4. HRANLJIVI LOSION ROYAL CARE

Hidratni losion ima bogatu teksturu za dubinsko hidriranje i ishranu  kože lica. Posle primene lifting esencije nanesite i ravnomerno razmažite hranljivi losion po koži lica i vrata. 

Standardno pakovanje 50 ml.

       5. HIDRANTNA KREMA ROYAL CARE

  Na  kožu lica nanesite hidrantnu kremu, ravnomerno je rasporedite u regiji lica i vrata. Lakim blagim pokretima utrljajte kremu u kožu do potpunog upijanja. Za postizanje maksimalnog efekta preporučuje se korišćenje kreme posle primene hidrantnog losiona.      

  Standardno pakovanje 50 gr.

                                              Kozmetiku koristite ujutru i naveće.

 

Revitalizirajuća krema za oko očiju


Kompanija FOHOW specijalno predstavlja novi kozmetički preparat Hranljivu kremu za oči.

Ona veoma efikasno hrani kožu oko očiju, revitalizuje I podmlađuje. Krema za oči sadrži esenciju jedinstvenih biljaka i rastinja Tradicionalne kineske medicine ( žen šen i druge biljke). Efikasno smanjuje bore i regeneriše kožu oko očiju, povećava čvrstinu i elastičnost, vraća koži mladost i sjaj.

  • Potpuno prirodan sastav
  • Mogućnost da raskošno negujete vašu kožu
  • Kompleksna nega sa hidratacijom
  • Prirodni sjaj kože lica

  Način primene:

 Ravnomerno rasporediti neophodnu količinu kreme u oblasti oko očiju, lakim pokretima vrhovima prstiju utrljajte kremu u kožu do potpunog upijanja. Za postizanje maksimalnih rezultata preporučuje se upotreba kreme za oči posle primene lifting esencije.

Standardno pakovanje: 15 ml

Ako želite da pročitate i o drugim iskustvima uđite na glavni meni ISKUSTVA        Detaljnije o preparatu >>>

Srpski sertifikat

Iskustva Korisnika

"Po preporuci sam kupila revitalizirajuću kremu za oči i počela sam da je koristim. Iskoristila sam celu kutijicu i promene su bile očigledne, koža oko očiju je dobila sjaj, nestalo je žutilo oko očiju, bore su se smanjile, izgled kože je bio zdraviji. Krema je fantastična,hrani kožu, lepo miriše, ne iritira kožu i što je najvažnije efikasna je, jer izgledam mlađe. "

27.05.2016. od

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail