Iskustva pacijenata
Anabele Flore
Magistra narodne medicine psiho-bioenergoterapeuta

 

Milanović Marko, 4 godine

Posle druge godine života smo primetili kod Marka da jako slabo priča i bio je jako agresivan i hiperaktivan, od reči je sve bilo neću i ne, ne.
Počeli smo dolaziti na terapije kod Anabele i koristili smo preparate: eliksir Kordiceps Feniks, kapsule Linčži, pastu Roza, kapsile kalcijuma Haj Cao Gaj po uputstvu i stanje se počelo poboljšavati.
Posle treće terapije i uzimanja preparata Marko više priča, izgovara reči tečno, veoma dobro komunicira, izvršava zadatke koji se od njega zahtevaju, aktivniji je.

Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima

Mama dečaka Jelena Čupović Milanović 

Biljana

Ja sam pacijentkinja koja je bila u ordinaciji OKO KOSMOSA 5 na terapiji I tretmanima 2000 i 2001 godine.
Razlog zbog koga sam otišla su strašne vrtoglavice I padanje u nesvest.
Kod lekara su ustanovili da je sve u redu I da će vremenom prestati.
Nisam mogla da hodam, odmah bi padala u nesvest.
Posle 10 terapija kod Anabele, sve je prošlo. Mogla sam normalno da idem i da radim. Mnogo sam se jače i bolje osećala.
To je trajalo 10 godina sada sam se javila sa novim problemom. Idem ponovo na terapije.

04.10.2012 Novi Sad

V. Njegoš, 33 godine, Munchen

Dijagnostika i pregled su izvršeni 27.04.2000 godine, terapije su rađene do 19.05.2000 godine
Bolovi i smetnje na leđnom delu tela, blokade u kolenima i zglobovima, bolovi prilikom mokrenja prisutni još od detinjstva.
Posle terapija sam sa jedne strane osetio olakšanje prilikom mokrenja, a sa druge strane povećanje bolova na leđnom delu i postepeno olakšanje i tromost.
Olakšanje u predelu glave, leđa i smanjen je bol u predelu noge. Za vreme mokrenja bol je sada mnogo manji, nema osećaja napetosti u srednjem delu tela. Uradila mi je prilikom prve terapije dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. Dijagnoza je potpuno tačna, 100% u procentima.

Đ. Budimirka, 40 godina - Novi Sad

Uz izjavu priložena i medicinska dokumentacija. Proces lečenja od 25.11.2002 godine do 21.02.2003
Dijagnostika i pregled su izvršeni 24.02.2003 godine, od kada su otpočele terapije do 07.03.2003 godine
Bolovi u kičmi, bol kroz levu nogu, padanje stopala od septembra 2002 godine - preporuka lekara je bila MR, dobila sam uput kod neurohirurga, a po mišljenju lekara bila je potrebna operacija.
Za vreme terapija osetila sam, hladno, strujanje, toplo, bol kroz nogu, smirenost, smirivanje bolova, počela sam da osećam stopala, trnjanje.
Posle terapije nestali su bolovi, trnjenje, normalano sam hodala, oslanjanje na nogu je normalno, hodanje na peti i na prstima je normalno. Zadovoljna sam jer su nestali svi bolovi i strah od adaptacije. Srećna sam što normalno hodam, zahvaljujući Anabeli i njenoj bioenergiji. Prilikom prvog pregleda dijagnoza mog stanja od strane Anabele je mom mišljenju dosta tačna.

J. Svetlana, 33 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su odrađeni 24.02.2003, a terapije su rađene do 04.03.2003. godine
Slabost organizma. Po nogama, listovima,izraženi otoci, crveni i bolni. Ove zdravstvene probleme imam već dugi niz godina, ali su intenzivnije poslednjih par dana. Za vreme terapije imala sam osećaj toplote, hladnoće, a tek na kraju terapije trnce, slabost. Između terapija sam osetila prenešeni šetajući bol.
Posle odrađenih terapija organizam je izuzetno ojačao. Bolovi u nogama su 100% nestali. Ostale su mestimične i blage fleke u malom broju po listovima. Dijagnoza terapeuta koja je data pri prvom pregledu se kompletno poklapa sa stanjem organizma.

J.Branka, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su odrađeni 12.02.2002 godine, terapijae su rađene do 24.11.2002 godine.
Stres sa simptomima čestih glavobolja i učestalom aritmijom srca, gušenje, to su zdravstveni problemi koje imam već 2 godine.
Za vreme terapija sam imala šetajuće bolove, znojenje, savijanje tela u nazad, toplo - hladno strujanje kroz telo, glavobolje. Posle terapija mogu da kažem da su svi zdravstveni problemi sa kojima sam došla otklonjeni. Aritmija srca prestala je već posle drugog tretmana. Organizam je opušten. Prilikom prve terapije dijagnostički pregled koji mi je uradila Anabela je po mom mišljenju 100% tačan.

T. Isidora, 3 godine - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su odrađeni 12.12.2002 i ukupno tri terapije.
Stomačne tegobe (proliv, povraćanje), oslabljen organizam, gubitak kilograma, iscrpljenost, gubitak apetita. Za vreme terapija prisutni su bili bolovi u nogama i rukama. Između terapija imala sam bolji i lakši san.
Rezultati postignuti terapijama su odlični, prestao je proliv, vratila se želja za jelom, imam miran san, organizam je živnuo. Pri prvom pregledu Anabela mi je odradila dijagnostiku koja je u potpunosti tačna.

H. Albina, 60 godina - Novi Sad

Dijagnostika sa pregledom je rađena 05.11.2001 godine, a terapije su rađene do 24.12.2001 godine.
Već deset godima imam bolove u kičmi, petama, napetost u venama, bolove u zglobovima, obolele sinuse, uporan kašalj. Oslabljen mi je imunitet i preosetljiva sam na hladnoću.
Za vreme terapija imala sam osećaj vreline u predelu glave i gornjih ekstremiteta, pražnjenja slična statičkom elektricitetu, strujanje, osećaj hladnoće u donjem delu kičme. Kroz venski sistem osećala sam žmarce, kružno sam pokretala glavu i telo, imala sam osećaj relaksacije.
Posle terapija došlo je do poboljšanja opšteg stanja fizičkog i psihičkog, bolovi u kičmi su bili znatno manji, mnogo bolja pokretljivost glave i bolja cirkulacija, znatno smanjena napetost u venama, smanjeni bolovi u zglobovima i sinusima, kao i u petama. Kašalj je prestao potpuno. Zadovoljna sam jer je dijagnostika prilikom prvog pregleda 100% tačna i više.

J. Tanja, 12 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled su rađeni 18.09.2001 godine od kada su i počele terapije, sve do 14.11.2001 godine.
Šećerna bolest, slaba cirkulacija, neuravnoteženi pritisak od pre godinu dana - za vreme terapija osećala sam toplotu, hladnoću, preznojavanje, vrtoglavice, nagon za povraćanje. Kada sam sa mamom prvi put došla , šećer je bio 20 jedinica, sada je između 13,14, a bio je tri večeri zaredom 5 jedinica. Psiho-bioenergo terapeut Anabela mi je uradila prilikom prve terapije dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja koji je bio 100% tačan.

B. Danka, 25 godina - Novi Sad

Razlog mog dolaska kod Anabele je bio da otkrijem šta je sa mnom, jer ni doktori nisu uspeli da mi otkriju od čega bolujem. U zadnjih sedam meseci zdravstvene smetnje su bile veoma izražene.
Za vreme terapija osećala sam mučninu u stomaku i glavi, nesvestice, naglo preznojavanje i na kraju oticanje prstiju na rukama.
Posle terapija se osećam dosta dobro, glavni zdravstveni problemi su znatno smanjeni. Dijagnostika pri prvom pregledu kod Anabele je 100% tačna, sve mi je pogođeno.

A. Milica, devojčica 6 godina - Novi Sad

Medicinska dijagnoza: bakterije u mokraći, tvrd san (lečenje antidepresivnim lekovima) od pre 3 godine
Dijagnostički pregled i prva terapija su rađeni 23.11.1995 godine.
Mamina izjava:
Milica je neposredno pre početka lečenja mokrila svaki ili svaki drugi dan. Nakon 10-tak tretmana dobila je temperaturu i proliv koji su trajali jedan dan. To se smirilo vrlo brzo (bez lekova).
Počela je sve ređe da mokri – 2 do 3 puta nedeljno. Na kraju tretmana je potpuno pestala da mokri ( možda 1 put mesečno ), tako da je prvi put išla sa školicom na izlet šest dana - bez problema ( ni jednom nije mokrila). U toku tretmana je redovno spavala.
Sa rezultatima bioenergoterapeuta sam izuzetno zadovoljna. Ne samo da je prestala da mokri u krevet, već je postala samostalnija. Bez problema je otputovala sa školicom- bez mame. Više nemamo problem sa putovanjima, noćenjima i dr.
Svi smo jako zahvalni Anabeli što nam je pomogla da lakše živimo i radimo.

V. Sanja, 2 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija su rađeni 15.11.1995 godine
Mamina izjava:
Nerazvijena sudovnjača na levom oku, to jest. na levom oku ne vidi, nesanica i noćne more, problemi u govoru, kasno je počela da izgovara reči- zdravstveni problem je prisutan od rođenja.
Veoma sam zadovoljna rezultatima dosadašnjeg lečenja uz pomoć terapija, nadam se da će i konačan rezultat biti zadovoljavajući.
Vidne su promene nastale i u ponašanju i u govoru, a i u spavanju kod mog deteta. Naime, dete sada odlično spava, bez noćnih mora, zatim je manje nervozna i povećala je fond reči. Jako joj prija terapija i dobro je podnosi. Očekujem slične rezultate i po pitanju vida.

B. Velimirka, 39 godina - Novi Sad

I izjava Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 31.11.1995 godine
Anemija, gastritis, okoštavanje, migrena – od 1989 godine počela sam da se lečim na hematologiji, zbog anemije, glavobolje i povraćanja. Posle 4 godine nije mi bilo bolje, pila sam vitamine i dalje sam se osećala umorno, sa glavoboljama. Skupila sam sve rezultate i analize i prestala sam da idem u bolnicu. Čitala sam mnogo o zdravoj ishrani i bioenergiji, ali nisam znala kako sebi da pomognem. Anabelu sam upoznala oktobra 1995 godine i osetila sam da joj mogu verovati. Na samom početku tretmana imala sam burnu reakciju glavobolje i povraćanja, a posle 14 tretmana osećala sam se preporođeno. Bilo mi je lako u glavi, kao da sam progledala, nestala mi je žlezda iz dojke, koja me je prilično mučila. Posle toga mesecima nisam popila ni jednu tabletu. Pila sam čaj od pelina za gastritis. Sad mi je bolje u celini. Pred menstruaciju imam blaže glavobolje i bolove u kičmi. Ponekad osećam probleme sa želudcem. Ja mislim da ću nastaviti sa tretmanima i nadam se da će mi biti još bolje.
II izjava pacijenta data 01.08.2007 godine. - Sada imam 51 godinu. Pre desetak godina imala sam više seansi, svaku po 10 tretmana kod g.Anabele Flore.
Zdravstveno stanje mi je uglavnom bilo dobro. Imala sam povremene migrene i krvna slika mi je konstantno loša – malokrvna sam, krvni pritisam mi je bio blago povišen 140/90.
Sa prvim znacima klimaksa zdravlje mi je bilo sve lošije i lošije. Glava me je sve češće bolela, krvni pritisak je nenormalno rastao tako da je često dostizao i 200/100. Stanje mi je bilo kritično. Po savetu lekara počela sam da uzimam lekove za pritisak, koji uopšte nisu delovali i nakon dva meseca pritisak je bio izrazito visok.
U februaru i martu 2007 godine posetila sam ordinaciju Anabele Flore da proba da mi reguliše pritisak. I dalje sam pila lekove, ali mi je posle samo nekoliko tretmana bilo bolje, pritisak je blago padao, tako da mi je nakon cele seanse, čak i toliko pao da se može smatrati i kao veoma nizak jer iznosi 110/85.
Uz pomoć Anabelinih tretmana nadam se da ću lakše prebroditi klimaks i sve teškoće koje on donosi ženama.

R. Tanja, 32 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 07.12.1995 godine, a ostale terapije su rađene do 06.05.1997 godine.
Kada sam se javila na lečenje kod Anabele imala sam problema sa panatinoidnom žlezdom (pljuvačne žlezde) i to sve praćeno visokom temperaturom, bolom i oteklinom na vratu sa leve strane.
Posle serije tretmana bolovi su nestali, temperatura je spala, debljina je nestala i problemi sa žlezdama su nestali. Zbog svega sam veoma zadovoljna.
Kasnije sam imala probleme sa upalom desnog jajnika, koja je bila praćena velikim bolom, grčenjem u donjem delu stomaka, što je bilo jako neprijatno. Posle tretmana sve je bilo regulisano i ja sam potpuno zadovoljna.

A. Aleksandar, 8 godina – Novi Sad

Prvi pregled sa dijagnostikom odrađen je 29.11.1995 godine.
Medicinska dijagnoza: upala uha i grla od 1988 godine ( od godinu dana ).
Mamina izjava:
Aleksandar je nakon drugog tretmana dobio temperaturu i proliv, ali je to trajalo samo jedan dan. Imao je i glavobolje.
Pri tretmanima je izuzetno primao energiju, tako da od tada nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Vrlo lako smo sanirali prehladu sa čajevima, bez antibiotika – za par dana, što se ranije nije dešavalo.
Veoma sam zadovoljna sa postignutim rezultatima, jer nije imao problema ni sa grlom, ni sa ostalim bolestima. Koncentracija mu je bolja, kao i memorija.

M. Srđan, 2 godine – Novi Sad

Dijagnostika pri prvom predledu rađena 14.12.1995 godine.
Mamina izjava:
Srđana smo prvi put doveli na terapiju kod Anabele decembra meseca 1995 godine. Prethodna tri meseca je imao konstantan bronhitis sa napadima gušenja. Lečen je ambulantno i bolnički, ali bez rezultata. Prestali smo da mi dajemo sve lekove koje je do tada uzimao i posle terapije kod Anabele njegovo stanje se poboljšalo, tako da narednih godinu dana nije imao bronhitis. Onda je ponovo počelo i u maju 1997 godine javili smo se Sneži. Nakon novog tretmana kod nje, do sada (a sada je decembar 1997) nije imao ni jedan napad.
Onim što je Anabela učinila za Srđana smo više nego zadovoljni. Nadamo se da će i drugima biti od pomoći. O terapijama imam veoma pozitivno mišljenje, a dijagnoza koju je Anabela odradila prilikom prvog pregleda je tačna.

L. Zaga, 42 godine - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 21.01.1996 godine
Problemi sa kičmom, ukočenost, probadanje u predelu levog i desnog jajnika – posle prvog tretmana kičma je sasvim dobro, nije me bolela kao ni levi jajnik. Još osećam bolove desnog jajnika. Posle trećeg tretmana varenje je potpuno normalizovano, a opšte stanje je odlično. Sa rezultatima sam izuzetno zadovoljna.

V. Vladimir, 21 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 06.02.1996 godine
Od svoje sedme godine mi drhte ruke. Gospođa Anabela mi je mnogo pomogla. Imao sam gnojne bubuljice i drhtanje ruku. Ruke su mi sada mnogo bolje, mnogo manje drhte i lice mi se skroz isčistilo.

K. Ivana, 26 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 01.02.1996 godine
U dokumentaciji priloženi laboratorijski izveštaji.
Kada sam se javila na lečenje kod Anabele imala sam tri meseca temperaturu 37-37,5◦C. Lekari su mi posle mukotrpnog ispitivanja rekli da imam hronični hepatitis i prepisali mi trapiju kortikosteroidima. Pošto mi je pomisao na takvu vrstu lečenja bila neprihvatljiva, obratila sam se bioenergoterapeutu za pomoć. Iskreno nisam imala mnogo nade. Posle prvog tretmana temperatura je spala. Posle prve serije tretmana broj transaminaza koji su pokazatelji moje bolesti spale su sa 150 na 100. Posle druge serije sa 100 na 55. Posle pauze od mesec dana na 45. I sada nakon tri meseca od poslednjih rezultata transaminaza su u granicama normale 5(N -17). Ja više ne osećam umor i nemam temperaturu. Potpuno sam zadovoljna postignutim rezultatima bio-energoterapeuta.

K. Božidar, 28 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 16.02.1996 godine.
Kada sam započeo sa terapijom, bilo je već godinu dana kako sam imao povišenu temperaturu ( oko 37,4◦C).U toku tih godinu dana sam obišao više lekara opšte prakse, koji su me lečili antibioticima, što nije pomoglo. Zatim sam primljen u dnevnu bolnicu na poliklinici, gde sam prošao različita laboratorijska ispitivanja i preglede kod raznih lekara specijalista. Svi rezultati su mi bili dobri. Na kraju su mi izvadili krajnike, kao moguće uzročnike zapaljenja. Međutim i dalje sam imao temperaturu, osećao slabost, brzo se zamarao, pa sam odlučio da pokušam sa drugačijim načinom lečenja. U početku terapija nisam osećao neke velike promene, a stanje mi se čak i pogoršalo. Temperatura je bila još viša, imao sam bolove u nogama i rukama.
Međutim, u drugom krugu lečenja već sam se osećao bolje. Sada, na kraju terapija mi je sasvim dobro, osim što sam iscrpljen dugotrajnom bolešću.
Rezultatima bioenergoterapeuta sam vrlo zadovoljan.

K. Tanja, 36 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 21.06.1996 godine, a tretmani su završeni 10.11.1997 godine.
Od porođaja pre godinu dana, imam bolove u kičmi, nervozu, bezvoljnost, iscrpljenost, probleme sa voljom i koncentracijom. Zbog bolova u kičmi sam pila brufen skoro svakodnevno i bilo mi je sve gore po pitanju malaksalosti.
Sa bioenergijom sam se susrela pre nekoliko godina tako da sam imala poverenja i taj način lečenja izuzetno cenim, pogotovo Anabelin rad koji je sistematski delotvoran i doživljavam ga burno.
Posle tretmana osetila sam apsolutno poboljšanje psihičkog i fizičkog stanja, sve tegobe nisu otklonjene, ali s obzirom na moj loš odnos prema sebi, ne može se očekivati da će se tako lako ukloniti.
Izuzetno sam zadovoljna i radom i rezultatima koje je postigla Anabela sa mnom. Dijagnoza pri pregledu je dosta tačna.

B. Dragoslav, 36 godina - Bačko Petrovo selo

Prvi tretman sa dijagnostičkim pregledom rađen 08.07.1996 godine.
Kada sam se javio kod Anabele na lečenje imao sam bolove u stomaku u predelu želudca i srca, koji su prisutni od januara 1996 godine. Posle prve serije tretmana osetio sam poboljšanje i bolovi su isčezli. Sa narednom serijom tretmana bio sam preporođen. Problemi sa hemoroidima su isto tako uspešno regulisani i danas 07.10.1996 mogu izjaviti da više nemam gore navedene probleme. U potpunosti sam zadovoljan rezultatima bioenergoterapeuta, kao i dijagnozom koja je potpuno tačna.

L. Đorđe, 59 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 08.10.1996 godine
Godinu i po dana osećam bolove u preponama – zadovoljan sam tretmanom, u startu osećam poboljšanje u predelu prepona gde sam osećao bolove pri kretanju. Apsolutno je sve tačno što se tiče tačne dijagnoze koju je izvršio terapeut.

L. Margareta, 51 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva tarapija su rađeni 15.10.1996 godine, a izjava data 21.10.1996 godine.
Veoma sam zadovoljna sa rezultatima koje sam osetila u toku tretmana. Želudac mi je veoma osetljiv i ovim tretmanom sam ustanovila da veoma velika pomoć može da se očekuje od bioenergetskih tretmana.
Dijagnostika terapeuta- pogodak u potpunosti.

P. Ljiljana, 13 godina - Ravno selo

Anabeli smo se javili 30.10.1996 godine, a poslednja terapija je rađena 24.12.1996 godine.
Mamina izjava sa priloženim rezultatima laboratorije.
Glavobolja, bolovi u levoj srtani leđa, bolovi u stomaku sa leve strane - bolovi u slabini i grčenje leve noge je muče tri nedelje. Što se tiče lečenja može se reći da nije bila na lečenju nego na ispitivanju i pri tome stanje nije ništa poboljšano.
Posle par bioenergetskih tretmana osećala se mnogo bolje i tegobe su polako počele da se otklanjaju, dok nisu sasvim prestale. Potpuno sam zadovoljna, čak i prezadovoljna rezultatima, a i radom bioenergoterapeuta.
Pri prvom pregledu terapeut je uradio dosta tačnu dijagnozu. Anabeli smo se javili 30.10.1996 godine, a poslednja terapija je rađena 24.12.1996 godine.

B. Sofija, 53 godine - Novi Sad

Prilikom prve terapije 04.12.1996 godine Anabela mi je uradila dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja i pogodila je 100%. Terapije sam imala do 23.01.1997 godine.
Imam jake glavobolje već deset godina. Od kako sam krenula na terapije, posle sedam dana sam se osećala mnogo bolje, a sada pri završetku terapije se osećam dobro, a glavobolje su sada sanirane. Mnogo se bolje osećam celim telom.

R.Maja, 29godina - Beograd

Dijagnostički pregled kompletnog zdravstvenog stanja i prva terapija urađeni su 15.11.1996 godine.
Nakon kraćeg vremena osećam se mnogo bolje, bez smetnji koje su bile uobičajene i koje su me pratile konstantno . Već nakon prve terapije osećala sam se mnogo bolje. Jako sam zadovoljna rezultatom koji je postignut za tako kratko vreme (5 terapija). Osećam se potpuno drugačije. Moje mišljenje o urađenoj dijagnozi je pozitivno.

Vesna M. 35 godina - Novi Sad

Terapije izvršene od 13.10.1995 godine.
Dijagnoza bolesti: Protrusio dis.I.V. L 4-5, Radiculopathia L5 sin. ili Diskus Hernija
Prvi simptomi bolesti su bili bolovi u levoj nozi od februara 1995 godine. Bolovi su se vremenom pojačavali, tako da sam u junu mesecu teško hodala, pa sam boravila u stacionaru oko mesec dana. U tom periodu su izvršena ispitivanja i utvrđeno je iskakanje diska iz ležišta. Terapije koje sam imala nisu davale nikakve rezultate. Predloženo je strogo mirovanje. Od strane neurohirurga predloženo je operativno lečenje (u prilogu). Bolovi su bili sve jači, čak i u ležećem položaju. Sve teže sam hodala, nisam mogla da sedim. Imala sam jake bolove u levoj nozi i levom kuku, kao i jako trnjenje u celoj levoj nozi. Padalo mi je levo stopalo prilikom hodanja na petama.
Nakon toga u ovakvom stanju Anabela je počela sa svojim terapijama, a sve druge terapije (lekove koje sam pila) prestala sam da uzimam. Već nakon tri Anabeline terapije došlo je do poboljšanja. Prvo je prestalo da mi pada levo stopalo. Kasnije nakon daljeg tretmana, bolovi su bili sve slabiji i sve sam bolje hodala. Mogla sam da sedim.
Sada se veoma dobro osećam, imam povremeno bolove slabijeg intenziteta, ali za oporavak oštećenog živca potrebno je vreme. Bila sam na kontroli kod neurohirurga koji je konstantovao da operativno lečenje nije potrebno i uputio me na fizikalni tretman (u prilogu).

Đ. Jelena, 8 godina - Novi Sad

Prvi pregled sa terapijom rađen je 05.12.1996 godine.
Mamina izjava data 23.01.1997 godine
Agresivnost- primetila sam da se posle terapije smirenije ponaša, nije više tako ljuta i agresivna kao pre. Mnogo je postala osećajnija i blaža.
Dijagnoza terapeuta pri prvom pregledu je 100 % tačna.

Đ. Jasna, 36 godina - Novi Sad

Pojačan rad hormona – osećala sam se jako loše, umorno i iscrpljeno kada sam počela sa terapijom. Sada se osećam super. Bio mi je pojačan rad hormona, te sam usled toga imala obilne menstruacije, osećala sam bol u levom jajniku, sada mi se menstruacija normalizovala, jajnik više ne osećam.
Opšte stanje optimizma se jako popravilo. Terapeut Anabela je uradila pri prvom pregledu 05.02 1997 godine dijagnostiku mog zdravstvenog stanja koja je 100% tačna.

M. Seka, 38 godina - Futog

Dijagnostika je odrađena uspešno na moje lično zadovoljstvo 15.01.1997 godine
Sa srčanim tegobama, napetošću, konfuznim ponašanjem došla sam kod drage Anabele sa verom u njenu sposobnost. Nakon tri tretmana našla sam ponovo sebe, svoje zdravlje i mir.
Posle godinu dana, sam opet bila na terapiji, kada sam posle svakog tretmana imala snažan osećaj olakšanja u smislu skidanja velikog tereta sa moga bića. Prezadovoljna sam, osećam se zdravo. Beskrajno ti hvala draga Anabela !
Verovati u snagu duha, snagu Božanske moći, ljudsku dobrotu, znači uspeti, biti zadovoljan, a srećni ćemo biti onoliko koliko to i sami budemo želeli i nastojali. Iskreno sa poštovanjem Seka.

M. Rastislava Ava, 26 godina - Novi Sad

Prilikom prve terapije urađen je precizan dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. dana 03.02.1997 godine
Pre prvog susreta imala sam problema sa migrenom i bol u predelu donjeg dela stomaka već 4,5 godina. Osnovni problem bio je psihičke prirode, kao što sam i ja predpostavila. Nakon pregleda saznala sam za upalu janika, osetljivu bešiku, hormonalni poremećaj. Tokom tretmana primećivala sam promene. Glavobolje se više ne javljaju, stomačni problemi su po mom mišljenju rešeni i sve ukupno se osećam puno bolje. Ranije mi nisu pomogli ni lekovi (nema lekova protiv migrene). Rezultatima bioenergoterapeuta sam u potpunosti zadovoljna. Naravno, utičući na uzroke fizički primećenih zdravstvenih problema utiče se i na duhovno stanje pacijenta. Meni je svaki od tih tretmana (nazovi rituala) značio korak bliže sebi. To je energija koja je svuda oko nas i koja kroz nas teče – ne samo racionalno, već i iskustveno saznanje.

G. Aleksandar, 26 godina – Novi Sad

Anabela mi je uradila prilikom prve terapije 07.02.1997 dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja.Terapije su rađene do 30.04.1997 godine.
Slaba cirkulacija krvi,nervni sistem istrošen, bezvoljnost, nisam lečio sebe i brinuo o sebi. Moj problem je prisutan još od detinjstva - za vreme terapije imao sam veoma prijatna osećanja, delovalo je opuštajuće, a u isto vreme se javljala snažna volja, koja nam je nepohodna za zdravlje. Veoma bitno poboljšanje mog zdravstvenog stanja je nastupilo, koje je važan uslov za zdravlje ubuduće. Zadovoljan sam.

S. Bojana, 50 godina - Novi Sad

Prvi tretman sa dijagnostikom je urađen 10.02.1997 godine.
Imala sam bolove u leđima i u desnoj nozi, to traje već 8-9 godina, ali periodično. Imala sam visok pritisak i bila sam alergična na topolov cvet i prašinu. Po dolasku kod Anabele prestala su da me bole leđa i noga. Pritisak mi se posle izvesnog vremena sredio, a alergija na topolov cvet je potpuno nestala. Još blago osetim alergiju na jaču prašinu, ali ne tako kao što sam imala pre tretmana. Nikada se do sada nisam lečila bioenergijom. Zadovoljna sam rezultatima i radom bioenergoterapeuta. Možda bi bilo bolje da sam imala i više tretmana. Pri prvom pregledu je urađena kompletna dijagnostika mog zdravstvenog stanja po mom mišljenju je 100% tačna za neka oboljenja.

L. Marija, 45 godina - Novi Sad

Tretmani su rađeni od 07.04.1997 do 14.08.1998 godine.
Pre nego što sam došla kod Anabele imala sam osećaj nervne napetosti i rasejanosti koja traje 10 godina, pored toga izostanak menstruacije (kasnila je skoro ceo mesec). Stomak je bio kao naduven i tvrd. Za vreme tretmana osećala sam blagu jezu kroz celo telo, a naročito kroz glavu. Sa bioenergetskim tretmanima sam do sada zadovoljna. Prilikom prvog tretmana Anabela je uradila dijagnostiki pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja vrlo tačno.

D. Goran, 37 godina - Novi Sad

Ulcerozni kolitis (Kron), hronična upala jetre, anemija, slabost (kolitis imam 6 godina, a probleme sa jetrom 15 godina), proliv, grčevi, svrab kože, loše varenje, slabost, uvećana jetra i slezina, poremećaj rada pankreasa. Posle terapija osetio sam da mi se snaga vraća, kao i poboljšanje mog stanja (nestanak grčeva i bolova). Osećam se mnogo snažnijim i sada imam mnogo manje tegoba. Zadovoljan sam terapeutom, kao i njegovim načinom rada i najviše naravno rezultatima. Prilikom pregleda 15.04.1997 godine terapeut je izvršio tačnu i potpunu dijagnozu mog zdravstvenog stanja.

S. Vlastimir, 60 godina - Petrovaradin

Prvi pregled sa dijagnostikom je rađen 24.04.1997 godine
Prema zvaničnim lekarskim nalazima trebao sam biti mrtav pre dvadesetak godina. Zbog toga poslednjih 20 godina nisam išao kod lekara. Imao sam problema sa jetrom, hiperglikemijom, boleo me je desni bubreg, svaka kost i zglob, imao sam loš metabolizam i varenje. Lekari su hteli da mi operišu slepo crevo, da urade biopsiju jetre itd. što ja nisam dozvolio. Posle prve terapije bioenergijom nastali su bolovi od glave do pete. Mogao sam se sagnuti, okretati i tako dalje. Posle druge terapije nisam osećao bolove u bubregu i nisam imao više bakterije u mokraći, što mi je bio problem zadnjih 2 godine. Posle treće terapije imao sam burne reakcije na jetri, kada su mi i nestale žute fleke po nogama. Dalje je išlo sve normalno. Sada se osećam bolje i snažnije nego pre, zahvaljujući ovim tretmanima. Rezultatima sam više nego zadovoljan. Definitivno znam da Bog postoji i da ljudima čini dobročinstva. Jedno od njegovih dobročinstva je to što nam je podario Anabelu, koja ljudima pomaže na Božanski način. Njene isceliteljske sposobnosti mogu da objasnim samo njenim sposobnostima i dobrotom koju nam Bog šalje preko nje. Ona u stvari jeste transmisija Božanske energije do nas. U odnosu na moje znanje pre pregleda Anabela je izvršila 100% tačnu dijagnozu pri prvom našem susretu.

M. Stojan, 48 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija je rađena 28.05.1997 godine
Problem sa kičmom imam od svoje 14 godine. Pre mesec dana osetio sam osetio sam strahovite bolove u kičmi i desnoj nozi. Pio sam lekove za reumu, bez ikakve koristi. S obzirom da su bolovi bili strahoviti pio sam i do 12 trodona dnevno.
Nakon prvog tretmana bolovi su utihnuli, a već nakon drugog tretmana bolovi su nestali. Rezultat je sada odličan - nemam bolove, mogu normalno da hodam. Potpuno sam zadovoljan, dijagnoza mog kompletnog zdravstvenog stanja koju je Sn uradila je 100% tačna.

Z. Danijel, 13 godina - Neumarkt, Nemačka

Prvi pregled sa dijagnostikom rađen 31.05.1997 godine.
Mamina izjava, data juna 1998 godine:
Danijel je imao nekolko terapija u junu 1997. Od tada su nestale učestale prehlade i šarlah koji se nekoliko puta ponavljao. Dijagnostika terapeuta pri prvom pregledu je dosta tačna po mom mišljenju.

Č. Olga, 40 godina - Novi Sad

Prvi pregled sa dijagnostikom rađen je 05.06.1997 godine, ostali tretmani do 26.06.2000 godine.
Imala sam probleme sa vratnim delom pršljena, lošu cirkulaciju, probleme sa vidom, varenjem-stomačne tegobe, gubitak apetita. Za vreme terapije sam osetila blagu nesvesticu. Uglavnom su problemi smanjeni, a neki čak nestali, kao što je noćno ustajanje i odlaženje do toaleta na malu nuždu. Zadovoljna sam terapijom, došlo je do poboljšanja svih navedenih neprijatnosti. Dijagnostika terapeuta je pri prvom pregledu je uglavnom bila tačna.

L. Suzana, 66 godina - Novi Sad

Tretmani su rađeni od 14.07.1997 do 25.07.1997 godine.
Sa upalom bešike i debelog creva imala sam probleme i ranije pre 15 godina. Taj problem sam zalečila klasičnim načinom lečenja, ali se on ponovo javio sa bolovima i krvarenjem, pa sam se uplašila da nije nešto u redu sa ginekološke strane. Snežanka Janjetović je sa nekoliko tretmana sanirala bolove i krvarenje. Doktorica klasične medicine je konstatovala samo mali trag upale i rekla je da sam došla ranije kod nje, bilo bi neophodno spaljivanje. Sa ginekološke strane je sve bilo u redu. Sa postignutim rezultatima uz pomoć bioenergije sam do sada zadovoljna. Pri prvom pregledu Anabela mi je odradila kompletnu dijagnostiku mog zdravstvenog stanja koja je po mom mišljenju 100% tačna.

C. Stevo, 51 godina - Futog

Dijagnostički pregled i prva terapija je rađena 14.07.1997.
Deset godina sam bolovao od nervoze, pritiska u plućima, bolova u želudcu, žuči. Lečio sam se u zdravstvenim ustanovama, ali bez uspeha. Sada se posle tretmana bolje osećam i u potpunosti sam zadovoljan sa terapijom bioenergoterapeuta i dijagnostikom koja je 100% tačna.

Đ. Radivojka, 40 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija je rađena 28.07.1997. godine, a ostale terapije do 01.09.1997 godine.
Problemi sa koštano –mišićnim sistemom- veoma sam zadovoljna sa radom i rezultatima bioenergoterapeuta. U principu mnogo bolje se osećam, pre svega u pogledu koštano-mišićnog sistema i kondicije. Psihički sam mnogo smirenija. Gospođa Snežanka je potpuno tačno izvršila dijagnozu pri prvom pregledu. Veoma sam zahvalna gospođi Anabeli. Kasnije ću opet nastaviti terapiju. Hvala

K. Đorđe, 2 godine - Novi Sad

Pregled sa dijagnostikom rađen je 13.08.1997 godine
Od pre dve nedelje Đorđe je imao problem sa očima. Češao je oči tako jako da su mu podočnjaci bili modri. Od toga je bio nervozan i plačljiv. Od svog lekara je dobio dva različita leka, čak i kortikosteroid. Zatim je od očnog lekara specijaliste dobio neki lek i nije mu pomogao ništa, čak mu se crvenilo beonjače pojačavalo. Iako Đorđe nije imao ni godinu dana nisam se dvoumila da ga dovedem kod Anabele na terapiju. Posle samo tri tretmana Đorđetu je nestala alergija i nikada se više nije povratila. Prezadovoljna sam Snežankinim radom i delovanjem bioenergije na Đorđeta i supruga i mene. Snežanka nam je postala porodični bioenergetski lekar i čistim srcem je preporučujemo svim ljudima koji imaju problema sa psihičkim i fizičkim zdravljem. Dijagnostika koju je odradila Anabela pri prvom pregledu je 100% tačna.

S. Mile, 31 godina - Šajkaš

Prvi pregled sa tačnom dijagnostikom rađeni su 08.09.1997 godine
Bolovi u glavi i to pojačani, jaka nervoza, jaka upala zuba, osetljiva pluća, sinusi, problem sa telesnom težinom. Povremeno sam se lečio na klasičan način bez većih uspeha. Posle tretmana osećam se mnogo bolje, zadovoljan sam sa rezultatom rada, neke tegobe su otklonjene, ali ne sve u potpunosti, zato ću nastaviti sa terapijama. Sa radom bioenergoterapeuta sam veoma zadovoljan. Kada je ponovo došlo do jake upale zuba i većeg otoka, nastavio sam dalje sa terapijama. Dovoljna su mi bila samo tri tretmana da se upala sanira i da otok koji je bio dosta izražen počne da se smanjuje i da se sve ponovo vrati u normalu.
U međuvremenu je došlo do jake upale mokraćne bešike, samo sa jednim tretmanom je i to sanirano kao i jaka nervoza želudca. Sada se osećam sasvim normalno bez nekih poteškoća, mada ću po potrebi nastavljati terapije.

S. Stanica, 32 godine - Šajkaš

Prva terapija sa dijagnostičkim pregledom urađena je 08.09.1997 godine.
Imala sam probleme sa kožom lica, žuči, jetrom, želudcem, stomačne tegobe za vreme menstruacije, nervozu. Lečila sam se 13 godina od kožnih tegoba bez rezultata. Nakon tretmana se osećam mnogo bolje. Tretmane sam veoma burno doživljavala. Sa rezultatom lečenja sam prezadovoljna i nameravam da nastavim i dalje sa tretmanima, pošto sam sa rezultatima prezadovoljna kao i sa terapijom. Dijagnostika koju mi je Anabela odradila prilikom prvog pregleda je 100 % tačna.

Ž. Nadežda, 55 godina - Sremska Kamenica

Prva terapija sa dijagnostikom je urađena 12.11.1997 godine
Žalila sam se na jake bolove ispod desne plećke, koji se širio niz ruku i prema vratnom delu i glavi, nemogućnost pokretanja ruke i tog dela tela. Opšte stanje je bilo loše sa jakom upalom nerava. Posle prve terapije osećala sam se znatno bolje, posle trećeg tretmana opšte stanje je bilo bolje i mogućnost pokretanja desne strane tela. Zadovoljna sam rezultatima i dijagnozom bioenergoterapeuta, a medicinske metode to jest injekcije nisu dale rezultate.

M. Ljubica, 70 godina - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom je rađena 24.11.1997 godine.
U prilogu je medicinska dokumentacija sa nalazima lekara.
Od juna meseca imala sam temperaturu 37,5◦C-40◦C svakog dana skoro pet meseci. Išla sam u Vojnu bolnicu na sve pretrage i ustanovljeno je da imam upalu pluća, dobijala sam peniciline, ali se temperatura nije menjala. Posle svih pretraga poslali su me na VMA gde sam ležala 40 dana, sve su pretrage izvršene, sve je u redu, ali temperatura nije padala, osim kada sam dobijala transfuziju, zbog malaksalosti. Na moj zahtev sam dobila otpusnu listu. Kada sam došla kući saznala sam za bio-terapeuta Anabelu Floru. Nakon prvih pet tretmana temperatura je pala uz povremenu pojavu. Nakon izvršenih deset tretmana temperatura je došla na normalu i tako se lepo osećam, kao preporođena sam. Ne mogu da poverujem da više nemam temperaturu. Jako sam zadovoljna sa radom gospođe Anabele i mnogo joj hvala što mi je omogućila da normalno živim, radim i spavam. Sada verujem da se bioenergijom može nemoguće izlečiti. Anabeli želim još veće uspehe u radu. Što se tiče dijagnoze smatram da je sve tačno kako je rečeno od strane Anabele Flore.

T. Ivana, 15 godina - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 25.02.1998 godine.
Nesigurnost u sebe, strahovi od 9 godine - prvu terapiju prihvatila sam sa dozom rezerve, a svaka sledeća je bila samo potvrda uspešnosti lečenja. Uspeh je izvanredan. Sada se osećam kao preporođena, popravilo mi se raspoloženje, sigurnija sam u sebe, vratilo mi se samopouzdanje. Za teta Anabelu 5+. Pre dolaska kod bioenergoterapeuta osećala sam strah od zatvorenog i skučenog prostora. Pre se nisam od toga ni lečila. Nakon terapija bioenergoterapeuta osećam se izvrsno. Ti problemi su sada za mene prošlost.

R. Marijana, 34 godine - Petrovaradin

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 01.10.1999 godine.
Na prvom mestu su bile godinama prisutne glavobolje, stomačne tegobe i problemi psihičke prirode. Pokušavala sam da otklonim stomačne tegobe, ali bez uspeha, a glavobolje sam smirivala analgeticima. Terapije su mi prijale u smislu boljeg psihičkog stanja. Rezultat je vrlo dobar i očigledan. Glavobolje se više ne pojavljuju koje su inače bile izuzetno jake - migrenaste.
Pošto se fizički i psihički mnogo bolje osećam (a glavobolje su nestale) menjam način ishrane zbog stomačnih tegoba, a nervi kao da su mi rasterećeni, sasvim dobro rešavam probleme i postajem optimista - mislim da su dovoljni razlozi da mogu da kažem da sam prezadovoljna radom bioenergorerapeutom. Po mojoj lajičkoj proceni dijagnostika koju je izvršila Anabela je potpuno tačna.

D. Bosa, 43 godine - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 09.03.1998 godine.
Godinama (od detinjstva) sam bila bolesna od hroničnog oboljenja kičme, loša cirkulacija i loša krvna slika. Imala sam bolove u dojkama. Imala sam bolesne bubrege. Posle terapije se osećam odlično. Ja sam sasvim dobro i nemam više nikakvih problema. Anabelu je poslao sam gospod Bog kod nas i zato mu se zahvaljujem. Dijagnostika koju mi je odradila Anabela je 100% tačna.

B. Svetlana, 30 godina - Vrbas

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 26.05.1998 godine.
Još od puberteta sam imala probleme sa matericom i jajnicima. Pre tri godine sam imala tumor na jajniku koji je odstranjen. Pre operacije imala sam jake napade u predelu stomaka i leđa. Dugo je trebalo dok su lekari pronašli tumor i odstranili ga. Posle toga sam odlučila da dođem kod Anabele na tretmane. Osećala sam se napunjena energijom i opuštena. Rezultat je odličan. Svi problemi su nestali i nemam više smetnje koje su do sada bile prisutne - upala i stalni sekret. Zadovoljna sam u potpunosti sa radom psihobioenergoterapeuta i dijagnostikom koja je 100% tačna. I hvala Bogu da sam imala sreću da upoznam tu divnu osobu kao što je Anabela koja radi potpuno čisto i od srca, daje sebe da bi svima nama pomogla.

B. Ljiljana, 51 godina - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 01.06.1998 godine.
Problemi i smetnje koje su me nagnale da potražim Anabelu su pre svega bili psihičke prirode koji su nastali iz niza stresnih situacija doživljenih zbog posla ( vlasnik sam i direktor firme ). Smetnje su se jače manifestovale poslednjih par meseci, ali su prisutne u blažem obliku 10-12 godina. Samim tim došlo je do pada imuniteta, jakih krvarenja, pritiska u očima i glavi. Ceo metabolizam mi se poremetio. Do tada se nisam lečila bila sam relativno zdrava osoba. Za vreme bio - tretmana imala sam osećanje i toplote i hladnoće, kao i trešenje tela i glave što je posle izvesnog vremena iščezlo. Svakim tretmanom psihičko stanje se poboljšavalo, organizam je jačao, a samim tim i moja duhovna snaga. Nakon dve kure tretmana osećam se zdravom i psihički stabilnom i fizički snažnom. Samim tim i naglašavam svoje zadovoljstvo bioterapeutskim tretmanom i preporučujem i drugima isto. Za vreme prvog bio - tretmana Anabela mi je uradila dijagnostiku apsolutno tačno.

M. Milan, 4 godine - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled i terapija rađeni su 09.06.1998 godine.
Milanovo zdravstveno stanje nije bilo baš u nekom smislu zadovoljavajuće još od 4 meseca. Nije se mogla ni sastaviti ni nedelja, dve a da ne bude bolestan. Imao je česta gušenja i prehlade. Saznali smo za Anabelu i doveli Milana na terapije koje su mu mnogo pomogle, jer Milan nije imao nikakve smetnje u disanju.
U potpunosti smo zadovoljni rezultatima koje je Milan pokazao u toku ove terapije. Što se tiče Anabelinog rada mi smo veoma zadovoljni. Na prvoj terapiji Anabela je Milanu odradila dijagnostički pregled koji je u potpunosti tačan.

P. Stojan, 20 godina - Šajkaš

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 22.06.1998 godine.
Malaksalost, magla pred očima - problemi su trajali oko desetak dana. Na trenutke sam osećao bolove u predelu glave, a u predelu potiljka toplotu. Ranije se nisam medicinski lečio u vezi ovih zdravstvenih problema. Za vreme terapije kod gospođe Anabele osećao sam se malo uzbuđeno, osećao sam toplotu, jezu, a posle i umor. Rezultat je odličan, veoma uspešno su otklonjeni bolovi i tegobe. Veoma sam zadovoljan rezultatima bioenergoterapeuta. Za vreme terapije sam osećao sledeće: zabacivanje glave unazad, zabacivanje glave unapred, ljuljanje tela, savijanje tela unapred -unazad, toplotu, trnce, a ponekad i hladno. Po mom mišljenju terapeut je izvršio 100% tačnu dijagnozu prilikom prve terapije.

D. Ranka, 3 godine - Irig

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 30.06.1998 godine
Imala sam bolove duž desne noge. Tegobe traju godinu dana. Bolovi su bili jaki i morala sam uzimati lekove. Lečila sam se, primala injekcije i uzimala lekove. Za vreme terapije smetnje su prestajale, ali bi se nakon kraćeg vremena opet javljale. Na početku bioenergetskog tretmana osećala sam postepeno poboljšanje i bolovi su se iz dana u dan postepeno smanjivali. Još uvek su prisutni, ali daleko manje. Za sve vreme tretmana nisam uzimala lekove. Ovog momenta stanje je dobro i mislim da još samo malo imam problema - 20% u odnosu na početak lečenja. Lečenje bioenergijom je po mom mišljenju otklonilo moje probleme oko 80%, a nadam se da će i potpuno nestati. Načinom rada terapeuta i postignutim rezultatima sam u potpunosti zadovoljna.

I. Jelena, 27 godina - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 30.06.1998 godine
Osećala sam bol u repnom delu kičme, imala sam dosta lošu cirkulaciju, često su mi trnule noge. Vrlo često je postojao i bol u želudcu. Kičma me je bolela oko 2-3 godine. Problemi sa želudcem su bili prisutni blizu 10 godina. Nisam se ranije medicinski lečila. Posle terapija osećam da mi se stanje sa kičmom i želudcem promenilo na bolje. Samim tim što su bolovi prestali zadovoljna sam rezultatima ovog lečenja. Terapet je izvršio potpuno tačnu dijagnozu mog zdravstvenog stanja.

S. Zdravka, 42 godine - Novi Sad

Prvi dijagnostički pregled sa terapijom rađen je 02.07.1998 godine
Nervoza, gušenje, lupanje srca, izgubljenost, apatija, bol u leđima i krstima od 1994 godine i totalna poremećenost organizma. Lečila sam se medicinski, bez uspeha. Prilikom tretmana kod bioenergoterapeuta osećala sam da rastem, osećala sam toplinu, drhtanje, ljuljanje, savijanje tela, hladnoću, strujanje.
Zadovoljna sam postignutim rezultatima bioenergoterapeuta. Kao da je proleće došlo u moj organizam, ponovo sam oživela, izgubilo se sivilo, puna sam poleta, radosti, sve mi je lepše i lakše, nisam napeta, nervozna. Smirena sam. Bol u leđima i krstima ne osećam. Što se tiče dijagnostike terapeuta ona je 100% tačna i još više.

B. Mita, 52 godine - Novi Sad

Terapije rađene od 03.09.2002 do 17.09.2002 godine.
Loša cirkulacija u vratnom delu kičme i oslabljen rad srčanog mišića-(lekari su predlagali operaciju) za vreme terapije kod Snežanke osetio sam bolove i pritisak u glavi, bolove u vratu, lutajuće bolove. Preznojavao sam se, a telo se pokretalo napred-nazad.
Posle terapija sam se mnogo bolje osećao, bolovi su nestali, bolje sam spavao i sad imam mnogo manje problema sa kičmom. Prilikom prve terapije uradila mi je dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. Dijagnoza je po mom mišljenju 100% tačna. Veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima. Operacija odložena.

J. Mladen, 38 godina - Novi Sad

Broj terapija je 7- od 14.09.1999 do 21.09.1999
Uklještenje u lumbalnom delu kičme traje mesec dana, nisam mogao da spavam, niti da nađem položaj koji mi odgovara. Lečio sam se masažama i odlazio sam na mnoge razne terapije privatno, a i kod lekara, ali mi ništa nije pomoglo.
Već posle prve terapije kod Anabele mi je bilo lakše i počeo sam da spavam. Posle 7. terapije sam bio potpuno izlečen. Zadovoljan sam lečenjem i preporučujem je svima koji imaju slične probleme. Prilikom prve terapije uradila mi je dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja. Dijagnoza na osnovu pregleda je bila u potpunosti tačna.

F. Nastasija, 5 godina - Lokve

Terapije odrađene od 21.08 do 04.09.2002
Hiperaktivnost, napadi epilepsije, odsutnost govora prisutni od rođenja- za vreme terapije devojčica je stavila ruke na glavu i znatno se umirila.
Posle terapija smanjena je hiperaktivnost, bolja je koncentracija, pojačana su zapažanja, razmišljanja su mnogo bistrija. Dijagnoza na osnovu pregleda je 100% tačna.

M. Goran, 39 godina Feketić

Terapije odrađene od 27.05.2002 do 04.06.2002
Bolovi u kičmi, želudcu, glavobolja traju već 5 godina.- za vreme terapije osećao sam mučninu, bolove. Između terapija mi se poboljšao apetit i osećao sam se lakše posle svake terapije. Popravilo mi se celokupno zdravstveno stanje.Sa terapijama sam prezadovoljan. Prilikom prvog pregleda dijagnoza mog stanja od strane Anabele po mom mišljenju je 90% tačna.

C. Mara, 40 godina Kać

Terapije odrađene od 04.04.2002 do 10.04.2002 godine
Visok pritisak, nisam mogla normalno da dišem. Moji zdravstveni problemi traju već 11 godina, oticala sam, a o depresiji i da ne govorim.
Od samog početka za vreme terapija osećala sam se prijatno. Ostavila sam cigarete i uopšte ne pomišljam na njih. Otklonjena mi je nervoza, strahovi i potpuno sam smirena.Prestala sam da pijem bensedine, moj pritisak je sada 120. Mislim da ću se još koji put obratiti Anabeli, jer mi ona daje elan za život. Hvala Gospodu Bogu što je poslao kod nas.

V. Milka, 54 godina - Beograd

Terapije odrađene od 15.02.2002 do 03.04.2002
Neuroza, visok krvni pritisak, trnjenje ruku, bolovi u predelu grudnog koša, bolovi bešike i jetre. Zdravstveni problemi su se pojavili pre 3 godine. Za vreme terapija osećala sam tromost, pospanost, smirenje, šetajuće trenutne bolove u predelu glave, srca, jetre i plećke. Postignuti su vidni rezultati, osećam se preporođeno u odnosu na prethodno stanje. Dijagnoza terapeuta prilikom prvog pregleda je 100% tačna.

T. Danica, 72 godine - Novi Sad

Terapije odrađene od 29.01.2002 do 20.02.2002
Potpuni kolaps, pad imuniteta, variranje pritiska, bolovi u kičmi, reuma, bolovi u slomljenom ramenu, bolni zglobovi. Posle prve terapije imala sam reakcije u vidu bolova jačeg intenziteta koji su brzo prošli. Terapija je potpuno uspela, bolovi su uglavnom prestali, podnošljiviji su, psihički se osećam veoma dobro. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda o celokupnom mom zdravstvenom stanju je u potpunosti tačna.

V. Đorđe, 66 godina - Leštane

Terapije odrađene od 26.01.2002 do 03.04.2002
Neuroza, nesanica, slaba probava, peckanje u predelu jetre, nadutost stomaka. Zdravstvene probleme imam već 10 godina. Prilikom terapije osećao sam toplinu u celom telu, naročito u glavi. Između terapija, san je bio mnogo bolji, probava se normalizirala, uopšte raspoloženje je raslo. Rezultati su odlični - nestala je nadutost stomaka, probava se normalizovala, smanjila se neuroza, znatno se oseća krepkost tela i snaga. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je 100% tačna.

M. Milica, 37 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 27.11.2001 do 10.12.2001
Nesvestica, glavobolja, nervoza, bolovi u vratnom delu su prisutni već 10 godina. Za vreme terapija imala sam glavobolju, preznojavanje, malaksalost, opuštenost celog tela. Posle terapija poboljšalo se opšte stanje organizma, manje je nervoze i mnogo više smirenosti. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je tačna 90%.

M. Anka, 68 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 27.11.2001 do 10.12.2001
Depresija, loš vid, (na nervnoj bazi očni kapci su mi padali) problemi koji su oduvek bili prisutni. Za vreme terapije sam osetila hladnoću, grejanje, slabost, drhtavicu. Postignuti rezultati terapijama su odlični, pravo čudo.Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je bila potpuno tačna.

M. Julijana, 58 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 20.11.2001 do 28.11.2001
Užasni bolovu u desnom kolenu i u kukovima, povišeni krvni pritisak. Ove zdravstvene probleme imam već 15-20 godina. Za vreme terapija sam osetila bolove u delovima tela gde ranije nisu prisutni, bolela me glava, levo rame, kičma - gornji i donji deo kičme, bešika. Posle terapija bolovi u desnom kolenu su nestali, lekove za povišeni pritisak više ne koristim. Pritisak samo povremeno proveravam. Dijagnoza terapeuta kod prvog pregleda je 90% tačna. Prezadovoljna sa terapijom.

T. Miroslava, 36 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 19.11.2001 do 27.11.2001
Otežano disanje, nizak pritisak, alergije su prisutne od moje 16 godine. Kasnije sam imala problema sa obilnim menstruacijama, miom na materici, oslabljen imunitet, probleme sa srcem, bolove u jetri, bubrezima, kičmi. Hronično sam anemična, osećala sam bolove u očima. Imam uvek hladne noge (slaba cirkulacija), jutarnje glavobolje, a i preko dana. Za vreme terapije osetila sam prijatnu toplinu, treperenje i bolove u celom telu, mučninu, umor, tromost, malaksalost. Između terapija danju sam bila pospana, noću sam imala nesanicu.Moje zdravstveno stanje se stabiliziralo, prezadovoljna sam. Smatram da je terapeut dao tačnu dijagnozu 100%.

V. Vesna, 32 godine - Beograd

Terapije odrađene od 03.11.2001 do 10.12.2001
Problemi sa kičmom su se pojavili pre 2 godine. Za vreme terapije sam osećala toplo i hladno, a između terapija nije bilo nikakvih reakcija. Od završetka terapije je prošlo tačno trideset dana. Za to vreme nije bilo nikakvih zdravstvenih problema, pa čak ni onih koji su bili prisutni poslednjih deset godina. Dijagnoza je tačna 90%.

L. Vladimir, 28 godina - Futog

Terapije odrađene od 08.10.2001 do 16.10.2001
Astma, upala sinusa, problemi sa varenjem. Kompletno fizičko stanje je bilo loše od rođenja. Za vreme terapije osetio sam olakšanje u svakom obliku. S obzirom da sam preporođen posle terapije, počeo sam da verujem u reinkarnaciju. Dijagnoza terapeuta je 100 % tačna.

M.Daniela, 9 godina - Beograd

Terapije odrađene od 28.09.2001 do 03.12.2001
Poremećaj energetskog metabolizma, kasni u razvoju, slabo priča, često vrišti, umanjen rad motorike. Mamina izjava - Devojčica ne govori dovoljno, da može da mi objasni reakcije za vreme i između terapija. Postignuti su odlični rezultati. Mnogo bolje priča, mirnija je, više obraća pažnju na sve oko sebe, psihički i motorički je napredovala – zadovoljna sam i idemo do kraja. Dijagnoza koju je dao terapeut je 90-100% tačna.

M. Duška, 32 godine - Beograd

Terapije odrađene od 28.09.2001 do 03.12.2001
Psihička preopterećenost, stres, strah od vožnje. Ove zdravstvene tegobe imam od pre 3 godine. Za vreme terapije sam osetila treperenje oko srca, glavobolju, strujanje kroz dlanove. Zadovoljna sam postignutim rezultatima posle terapija, svi navedeni zdravstveni problemi su otklonjeni(recimo 80%).

G. Valerija, 26 godina - Novi Sad

Pre devet i po meseci moj organizam više nije mogao da izdrži sva ta psihosomatska opterećenja koja sam mu svesno ili nesvesno servirala. Jako sam bila blizu odbrane svoje magistarske teze, a sa druge strane i totalnog kolabiranja mog organizma. Pored porodičnih uspomena iz detinjstva, vrlo dinamičan život, preterana naivnost i dato poverenje pogrešnim ljudima (pogrešna procena ljudi, situacija) me zamalo koštalo mog života u 26 godini.
Sve češće i neizdržljive glavobolje - pulsirajući nemirni talasi na svakom delu svoje glave, neprestana povećana telesna temperatura, totalna iscrpljenost, hronična nesanica, kontinuirana prenapetost mojih živaca, bol u kičmi, vratnom delu, curenje nosa, rapidno gubljenje vida naročito na levom oku, a istovremeno nestanak suza u očima, malaksalost, ubrzan rad štitne žlezde, trnjenje i drhtanje ruku, hronična depresija su samo od nekih simptoma koje sam istovremeno imala.
Radila sam analize krvi, urina sedimenta, merili su mi šećer, snimili EKG, u tri navrata, RTG snimak sinusa, pregled kod dva internista, na ORL itd...
Ustanovljena dijagnoza od strane lekara specialista je da sam premorena i da verovatno imam alergiju. Što se mog oka tiče dijagnoza/konstantacija je bila da treba da nosim naočare dioptrije -1.
Situacija je postala sve gora i gora, a pošto sam shvatila da nisam daleko odmakla od startne linije i da sve više gubim kontrolu nad sobom morala sam da preduzmem takve korake u koje u to doba još uopšte nisam verovala.
Bila sam u ordinaciji dr P. i uradila EPTA analizu. On je dao mišljenje da imam problem sa kičmom, da verovatno nešto nije u redu sa mojim zubima, za oči mi ništa nije znao da kaže. Mislim da mi je malo pomogao oko kičme, ali ni daleko nisam bila ta stara Ja. I sve mi je bilo gore, što se opšteg stanja tiče.
Tada sam se obratila gospođi Anabeli Flori, magistru narodne medicine, psiho-bioenergoterapeutu . Iskreno rečeno, uopšte nisam verovala da će nešto uspeti da učini.
Nakon prvog susreta bila sam zaprepašćena, jer je gospođa Anabela temeljito i vrlo otvoreno izređala sve što mi se dešavalo u organizmu. Mogu reći kao da sam stala na ivici ponora. Posle prve terapije počela sam da spavam i da se opuštam. Počela sam i da zevam što već preko dve godine nisam praktikovala. Nakon tri terapije osetila sam da mi je ublažen rad štitne žlezde, a i srca i da normalnije dišem i da mi se određeni delovi mozga smiruju. Nakon druge i treće terapije povremeno mi je bilo dobro, ali sam se osećala uznemirenom. Posle par terapija osetila sam šetajuće bolove, svrab po telu, premor, pospanost i sanjala sam. Kroz san sam ponovo preživela možda najkonfliktnije trenutke svog života, ali tako da sam ih ponovo rešavala i ispravljala učinjene greške.Oko pete terapije tokom noći sam videla plavi luk nalik na električno pražnjenje od vrha leve strane glave prema vratnom delu. Prvo sam mislila da sanjam,ali sam se naglo trgla i u tri navrata sam htela da se dižem iz kreveta. Tokom četvrtog pokušaja sam uspela da pomerim makar glavu. Nakon šeste terapije sam počela da osećam da mi je bolje, a do četrvte mi je svaki dan bio jako težak. Na poslu sam, nakon par terapija preživela veliki stres od strane mog nesređenog šefa. Anabela mi je to uklonila tokom istog dana.
Nakon osme i devete terapije Anabela mi je otkrila gnojnu kesu na korenu zuba, povezanu sa sinusima, očnim živcima i već i sa drugim delovima glave...Posle desete terapije mi je bilo već relativno fino, naspram toga kako sam stigla kod nje. Posle 16. terapije mislim da mi je fino.
Nakon 16 terapija (danas će mi biti poslednja u ovom ciklusu, tj. 17-a) nemam, ili vrlo retko imam glavobolju i to neuporedivo blažu, nego pre. Nos mi jedva ili uopšte ne curka, operisana mi je gnojnu kesa, gde mi je Anebela puno pomagala i kod skidanja bolova. Pokreti su mi znatno slobodniji, nisam više u grču, ne nosim naočare, štitna žlezda mi fino radi, lepo spavam i jedem, ponovo imam strpljenja i dobrog sam raspoloženja, željna života lepog i jednostavnog, jer sam usput naučila da se radujem sitnicama, da poklanjam osmeh drugima, jer je život u suštini lep. Barem tako ga treba osmisliti i raditi na tome. Od Anabele sam naučila da ne rasipam svoju energiju i da dam tamo odakle mogu i dobiti. Naučila sam da postoji sistem vrednovanja i da kvalitet opravdava, a i potvrđuje svoju cenu. Puno sam učila o načinu ishrane i o snazi lekovitih biljaka.
Od detinjstva se intenzivno bavim prirodnim naukama, a što se bioenergije tiče do pre dva meseca bila sam vrlo skeptična. Poučena svojim iskustvom više nisam....Zahvalna sam Bogu što mi je pokazao put i naravno Anabeli, koja me je vratila među ljude.

J. Kristina, 66 godina - Šajkaš

Još od mladosti patim od povišenog šećera, glavobolje, loše cirkulacije, visokog pritiska i celokupnog lošeg stanja. Za vreme terapija osetila sam strujanje, pospanost, ljuljanje i znojenje tela.
Posle druge terapije uradila sam kontrolu šećera od 19,3 pao je na 12,2, a kasnije na 7,8. Stanje pritiska se normalizovalo, a cirkulacija poboljšala. Anabela mi je dala dijagnozu za moje kompletno zdravstveno stanje koja je 100% tačna.

B. Slobodan, 23 godina - Nova Pazova

Terapije odrađene od 13.04.2001 do 01.08.2001
Od marta meseca muči me nervna napetost, bolovi u leđima, imam problem sa varenjem. U toku terapija osetio sam bolove, malaksalost, pospanost. Rezultati postignuti terapijama su odlični - psihički se mnogo bolje osećam, problemi sa kičmom (bolovi) su nestali i stomačne tegobe su manje. Dijagnostika terapeuta je u potpunosti tačna.

Z. Slađana, 50 godina - Novi Sad

Terapije odrađene od 04.05.2001 do 14.05.2001- 90% tačna dijagnoza
Od pre dva meseca imam problem sa debelim crevom i glavoboljom.
Za vreme terapija osetila sam toplotu, umor, bol u nogama. Posle terapija bolovi su se smanjili, došlo je do poboljšanja opšteg stanja organizma.

H.Laslo, 48 godina - Novi Sad

Terapije su odrađene od 27.04.2001 do 15.10.2001- Prilikom prvog pregleda 90% tačna dijagnoza.
Od pre 5 godina su počeli problemi sa vidom, osećaj iscrpljenosti, težina na ramenima. Za vreme i između terapija nije bilo neprijatnih reakcija, stanje se svaki put poboljšavalo. Posle terapija mi je poboljšano opšte stanje, nestanak osećanja iscrpljenosti, poboljšan vid.
Dana 05.05.2001 imao sam probleme sa očima, želudcem i prostatom. Za vreme terapija bolovi su nestajali, oči su bile manje upaljene, vid poboljšan.Posle terapija osećam da imam više energije na poslu i svi simptomi bolesti su mnogo manji.Veoma zadovoljan sa terapijama.

M. Milan, 31 godina - Inđija

Terapije su odrađene od 23.04.2001 do 27.04.2001
Psihički poremećaj imam već 9 godina- za vreme terapija sam doživljavao bol u predelu stomaka, toplinu, hladnoću, svetlost plavo ljubičastu, između terapija sam imao češću stolicu. Koji su rezultati postignuti terapijama još će vreme pokazati, ali mislim da se osećam mnogo bolje i jače. Zadovoljan sam sa terapijom.
Dijagnoza terapeuta je 80% tačna.

T. Zagorka, 51 godina - Novi Sad

Terapije su odrađene od 20.04.2001 do 30.04.2001
Kičma, cirkulacija, glavobolja me muči već nekoliko godina. Za vreme terapija osećala sam bol u leđima. Posle terapija je nestala glavobolja, bolja je cirkulacija. Veoma sam zadovoljna dijagnozom i terapijama..

Ž. Mirjana, 27 godina - Čurug

Terapije su odrađene od 29.01.2001 do 09.02.2001
Problemi sa glavom, kičmom, bolovi u ramenima,često mokrenje, bolovi u bubrezima, jajnicima. Reakcije za vreme i između terapija su: jači bolovi kičme, glavobolje, telo se savija nazad i napred, toplota, naticanje ruku, grč u vratu, hladnoća. Rezultati postignuti terapijama su: ređe a obimnije mokrenje, manji bolovi u kičmi, bolje spavanje, lakše ustajanje ujutru. Dijagnoza mi je uglavnom sve pogođena.

P. Jovanka, 48 godina - Bar

Zdravstveni problem prisutan 15-16 godina. Komentar na dijagnozu terapeuta Anabele Flore je – Rekla je kako jeste sve,potpuno tačno.

L. Vanja, 15 godina - Podgorica

Zdravstveni problem od 6-te godine. Rađen je pregled i dijagnoza terapeuta je 100% tačna.

O. Blažo, 13 godina - Podgorica

Rađen je samo pregled i dijagnoza terapeuta je 100% tačna.

D. Željko, 45 godina - Podgorica

Dijagnostika i terapija su odrađene 07.12.2000.
Od pre 15 godina prisutan zdravstveni problem. Dijagnozom terapeuta Anabele Flore sam oduševljen. Potpuno tačno - 100%.

B. Anđela, 58 godina - Podgorica

Tri godine prisutan zdravstveni problem. Rađen je pregled i dijagnoza. Dijagnoza terapeuta je potpuno tačna.

L. Olgica, 26 godina - Sutomore

Dijagnostika i terapija su odrađene ......
Problem prisutan od 1998. Rađen pregled i dijagnoza koja je 100% tačna.

P. Dušanka, 50 godina - Podgorica

Pregled i dijagnostika su izvršeni 31.10.2000 godine.
Zdravstveni problem imam od 1994 godine. Terapeut Anabela Flora je izvšila dijagnostiku koja je 100% tačna.

K.Radoš, 64 godina - Podgorica

Pregled i dijagnostika su izvršeni 31.10.2000 godine.
Problemi sa zdravljem su prisutni od pre 15 godina. Dijagnostika terapeuta, Anabela Flora, je 100% tačna.

G. Dragica, 45 godina - Bukovac

Pregled i dijagnostika sa terapijama su izvršeni od 28.9.-10.10.2000 godine.
Višegodišnja depresija - za vreme terapije osetila sam tromost, vrtoglavice, pospanost prolaznog karaktera. Rezultati koji su postignuti terapijama terapeuta  Anabele Flore su zadovoljavajući – saznanje i gledište na jedan novi vid života i zdravlja. Terapeut je izvršio tačnu 100% dijagnozu pri pregledu.

O. Leposava, 37 godina - Petrovaradin

Pregled i dijagnostika sa terapijama su izvršeni od 13.9.-27.9.2000 godine.
Mučnina u želudcu, bolovi u glavi, depresija prisutna od pre 5 godina. Za vreme terapija sam osećala mučninu, znojenje, glavobolju, bol u mišićima, povišenu temperaturu. Posle terapija nestala je mučnina, glavobolja je slabija, još uvek je prisutna tromost i malaksalost od terapija. Dijagnoza terapeuta Anabele je 100% tačna. Zadovoljna postignutim rezultatom.

Č. I. Biljana, 25 godina - Veternik

Pregled i dijagnostika izvršeni su 29.08.2000god., a terapije rađene do 21.09.2000 godine.
Razlog zbog koga sam došla na terapiju je naglo gubljenje težine , malaksalost i vezanost za krevet koja traje poslednjih pet, šest godina. Prvih dana terapije sam imala nisku temperaturu, posle ne. Osećala sam veliku glad i povećao mi se apetit. Rezultati koji su postignuti terapijama su: postignuto je povećanje telesne težine, mnogo sam opuštenija, nemam više bolova u materici, u želudcu, mogu bez problema da jedem. Terapeut Anabela je izvršila pregled i dijagnostiku koja je sto posto tačna.

S. Jan, 56 godina - Šid

Pregled i dijagnostika izvršeni su 24.07.2000 god., a terapije rađene do 14.08.2000 godine.
Prilikom dolaska na terapiju osećao sam kočenje noge i kičme. Prvi put sam osetio ove tegobe pre 4-5 godina. Za vreme terapije osetio sam sve bolove, ali u blagom obliku, pokrete tela, toplo i preznojavanje. Posle terapija regulisao se metabolizam, rezutati su vrlo dobri samo se oseti malo bol u nozi i kičmi (kod večeg opterećenja kičme), osećam opuštenost i smirenost. Dijagnostika pri pregledu kod Anabele je sto posto tačna.

S. Nada, 56 godina - Šid

Pregled i dijagnostika izvršeni su 24.04.2000god., a terapije rađene do 12.05.2000 godine.
Od pre deset godina prisutan visok varirajući pritisak, dijabetes, kratkovidost, napetost. Za vreme terapije osetila sam smirenje, hladnoću, ljuljanje. Rezultati postignuti terapijama Anabele Flore su: Ja sam sad smirena, lepo se osećam, lagano, puna sam energije, imam puno više volje za sve, ne plačem više, smejem se i osećam da nemam više povišen šećer. Mislim da je terapeut Anabela Flora izvršila 100% tačnu dijagnostiku pri pregledu.

T. Uroš, 1 godina - Novi Sad

Pregled i dijagnostika sa terapijom izvršeni su 25.05.2007god.
Narušene centralne koordinacije glave od rođenja. Glavu ispravno nije mogao da drži,tonus mušiča vrata je bio slab. Mamina izjava - za vreme terapije dete je bilo pospano i mirno posle terapije. Na kontroli rezultati su bili odlični - problem je otklonjen, dete je vraćeno u normalno stanje. Hvala Bogu što smo sreli gospođu Anabelu. Dijagnostika pri pregledu je potpuno tačna (100%).

V. Boško

Izveštaj o laboratorijskim pretragama dat u prilogu dokumentacije. Laboratorijski rezultati od 10.11.1997 pokazuju visok holesterol 10,65mmol/l, posle terapija , analize od 23.02.2000 pokazuju pad holesterola na 7,95 mmol/l.
Rezultati pre i posle terapija :
HDL holosterol 0,33 mmol/l, 0,60 mmol/l
LDL – holesterol 6,47 mmol/l, 5,30 mmol/l
indeks atroskleroze 19,6, 8,80 mmol/l
trigliceridi – 33,93 mmol/l, 9,03 mmol/l
Glukoza u krvi je 23.02.2000 bila 10,5, a posle 3 meseca 22.05.2000.godine, je smanjena na 9,4.

P. Nevena, 23 godine - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 25.02.2000god., a terapije rađene do 24.04.2000 godine.
Moj zaključak je pozitivan, jer je na prvoj seansi sve bilo otkriveno od čega bolujem, a tu spadaju: poremećeni hormoni, slaba cirkulacija, problemi sa jajnicima, bolovi u nogama, problemi sa kičmom, nervni sistem, problemi sa varenjem, malo problema sa srcem, slabi bubrezi. Što se tiče reakcije na terapiju samo su mi u početku bile hladne ruke i noge. Pri kraju tretmana sam počela da kašljem i da izbacujem štetne materije iz organizma i uz pomoć lekovitih biljaka, čaja koji mi je jako pomogao, naravno i uz pomoć Anabeline pozitivne bioenergije i poznavanja energetskih nivoa koji su nama običnim ljudima malo dostupni i poznati.
Moje mišljenje o datoj dijagnozi terapeuta Anabele je pozitivno od prve seanse. Sve pohvale za Anabelu i njeno strpljenje i znanje koje primenjuje na pacijentima. Unapred zahvalna pacijentkinja Nevena.

R. Milunka, 63 godine - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 01.12.04.1999 godine, a terapije rađene do 02.02.2000 godine.
Bolovala sam od pareza leve strane lica. U toku lečenja sam primetila poboljšanje lica (živca), osećala sam toplinu na licu, a ponekad hladnoću. Posle završenih terapija pareza leve strane je nestala i lice to jest. živac se vratio u normalno stanje. Rezultati su odlični i skoro sto posto uspešni.

A. Margareta, 26 godina - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 30.11.1999 godine, tada je i otpočelo lečenje.
1996 godine sam imala spontani pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće. Od ponovne odluke da imamo dete proteklo je oko 1,5 godina, a da nisam ostajala u drugom stanju. Posle pobačaja sam išla na lekarske preglede (preporučene) i rezultati su bili takvi da je samnom sve u redu. Nakon tih godinu i po dana čekanja došla sam kod terapeuta Anabele Flore da me pregleda i kaže o čemu se radi. Bila je to psihička blokada i nemogućnost da zalečim bol. To je bila i moja sumnja. Tokom lečenja (tretmana) osećala sam jake bolove u repnom delu kičme. Ispostavilo se da sam na terapije dolazila upravo u vreme ovolucije i dogodilo se ono najlepše – zatrudnela sam! I to je potvrda mog zadovoljstva ! i Anabelinih sposobnosti i blagotvornog dejstva ! Istovremeno Anabelino lečenje se pretvorilo u divno druženje sa jednom vilom. Dijagnoza koju je Anabela dala je tačna.

M. Nada, 42 godine - Ostružnica

Pregled i dijagnostika izvršeni su 28.09.1999 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Nervoza, bol u grudima i želudcu. Na početku bioenergetskih tretmana osećala sam se smireno. Bilo je dana kada sam bila i nervozna. Nakon lečenja nema nervoze, nestao je bol u želudcu i grudima i pritisak u glavi. Sada se osećam dobro. Dijagnoza koju je konstatovala Anabela Flora je potpuno tačna.

D. Marija, 45 godina - Novi Sad

Pregled i dijagnostika izvršeni su 06.07.1999 god., a terapije rađene do 21.09.1999 godine.
U početku sam imala probleme sa porodicom koji su izazivali depresiju, bolove u želudcu, gušenje, nisam mogla ni sa kim razgovarati, takođe menstruaciju nisam imala godinu dana. Stalno sam plakala i mislila da mi je život promašen. Posle nekoliko dana sam dobila menstruaciju koja je i sada redovna, prestali su bolovi u želudcu, nema nervoze toliko i depresije, družim se sa ljudima i dobro komuniciram sa decom. Zadovoljna sam jer sam se lično uverila da daje psihičku stabilnost kao i da pomaže kod organskih poremećaja.

Ž. Bosiljka, 39 godina - Kačarevo

Pregled i dijagnostika izvršeni su 18.01.1999 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Imala sam jako problema sa vrtoglavicom i zanosilo me na desnu stranu, to me dugo držalo, sigurno 3 meseca. Od ovih problema nisam se konkretno lečila samo sam pila tablete za glavu, ali to mi nije mnogo pomoglo. Kada sam počela lečenje bioenergijom osećala sam odmah promene nakon prve terapije. Imala sam 7 terapija, ovim lečenjem je postignuto veliko poboljšanje , jer ja više nemam takvih problema i tegoba. Ja sam zadovoljna sa bioenergoterapeutom, dijagnoza koju je izvršila je sto posto tačna.

D. Duška, 29 godina - Bačka Palanka

Pregled i dijagnostika izvršeni su 08.01.1999 god., a terapije rađene do 15.04.1999 godine
Imala sam smetnje 11 godina. Manifestovale su se na mnogo načina, a osnovni problem je bio nedostatak snage – pa iz toga slede malaksalost, tromost, smetnje sa cirkulacijom, hodanjem - ravnotežom, raspoloženjem, infekcijama, virusima, preležala sam dve upale pluća i neutitis.
Na samom početku pre 11 godina lekari su me svrstali u pacijente sa psihičkim smetnjama i medikamentalno su me lečili pet godina da bi posle tog vremena otkrili da je lečenje otišlo u pogrešnom pravcu.Prošla sam mnoga ispitivanja koja su otkrila – urođenu lošu cirkulaciju , levo- višak rebro i suženje desne vene. Od tada sam pod vođstvom doktorice neurologa čiji mi je način lečenja mnogo pomogao.Međutim od mnogih stresova oslabio mi je imunitet i logično je sledio niz problema, sada sam zbog toga......Ukupno začaran krug i nikada konačan oporavak. Zato je za mene ovo bio najbolji i jedini način da moj organizam ponovo povrati snagu. Poboljšanja i rezultati ovim lečenjem su veliki, osećam buđenje moje uspavane snage, osećam da sam čvršća, jača, smelija, glasnije se smejem, smetnje su drastično opale, osećam vitalnost i snagu. Još puno bih mogla da kažem , ali ono što neprestano osećam je da sam bezgranično zahvalna Bogu, što mi je omogućio da dođem u kontakt sa Anabelom. Hvala Vam Anabela Duška

V. Ljiljana, 20 godina - Novi Sad

Dijagnoza: Morbus Hodgkin (tu colli et mioastini 1.sin m.modgin)
Upućeno Anabeli Flori
Prve tegobe su mi se javile krajem januara 1995 godine. Prvo je to bila vrtoglavica, mučnina i slabljenje vida, zatim se pojavila malaksalost leve strane koja je bila sve drastičnija tako da je hodanje na kraju bilo nemoguće. Leva strana je bila skoro potpuno van funkcije. U bolnicu sam se javila na ispitivanje 14.02.1995. Prošla sam kroz razne preglede i zatim sam premeštena na Institut u Sremskoj Kamenici sa dijagnozom: tu colli et mioastini 1.sin m.hodgin, gde sam lečena citostaticima tri meseca. Lečenje na taj način je bilo veoma neprijatno i sa veoma neprijatnim nus pojavama kao što su: bolovi u leđima, kičmi, rukama i nogama, jake glavobolje, nervoza i na kraju potpun gubitak kose. Uz to je veoma opao broj leukocita i trombocita. Pošto je taj način lečenja postao neizdrživ, a i neuspešan jer lekarske prognoze nisu bile ni malo optimistične, rešila sam se uz konsultaciju sa svojom porodicom da pokušam neki drugi vid lečenja. Opredelila sam se za bioenergiju iako u početku nisam baš mnogo verovala u to. Iz Kamenice sam otpuštena na nedelju dana. Anabela sam se prvi put javila 03.06.1995 i počela sa lečenjem bioenergijom. U početku nisam primećivala velike rezultate, ali kasnije prvo mi se popravio vid, a zatim se postepeno popravljala ravnoteža (centar za ravnotežu je bio poremećen) i osećala sam se snažnije tako da sam mogla malo da hodam uz nečiju pomoć, a kasnije i sama. Takođe mi se popravilo i psihičko stanje i raspoloženje. Subjektivno se osećam mnogo bolje, a nakon lekarske kontrole na koju uskoro treba da idem, očekujem da će to i nalazi potvrditi.

S. Romana, 31 godina - Novi Sad

Na lekarskom pregledu dana 26.12.2000 data dijagnoza: desno uz uterus cista jasno ograničena 66x 67mm sa prisutnim septumima i ispred uterusa cista veličine 44x 44mm jasno ograničena.
Posle terapija kod dr Anabele Flora je obavljen lekarski pregled 08.02.2001 sa nalazima: uterus normalnog oblika i veličine kao i strukture. Kavum prazan. Endometrijum crtast. U C. Douglassi nema slobodne tečnosti. Jajnici normalnog oblika i veličine, normalno položeni kao i normalne eho strukture.

S. Ljiljana, 52 godine - Beograd

Pregled i dijagnostika izvršeni su 30.11.1994 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Nesanica - osetila sam napetost i nisam mogla da spavam. Posle prve terapije mnogo bolje sam se osećala i bolje spavala, nemam više napetosti i bolje spavam.
Dojku sam operisala, imala sam benigni tumor. Zatim je prilikom terapija pronašla jednu malu cistu. Ovo što sam navela Anabela mi je sve potvrdila.

K. Vesna, 30 godina - Beograd

Pregled i dijagnostika izvršeni su 03.11.1994 godine, tada je i otpočelo lečenje.
Osećala sam bolove u želudcu, mučninu, povraćala sam zelenu tečnost. Slučajno sam kod komšinice srela njenu kumu Anabelu Floru koja me je pregledala. Ja sam se žalila na želudac, ali mi je Anabela rekla da nije u pitanju želudac, nego žuč. Između ostalog rekla mi je i da su mi bubrezi loši.
Bila sam 08.11.1994 na ultrazvučnom pregledu kod specijaliste i oni su potvrdili to što mi je Anabela rekla. Gore navedeno potvrđujem sa kopijom nalaza na Anabelin zahtev.

K. Novica, 38 godina - Beograd

Prilikom dijagnostike Anabela mi je potvrdila da imam problema sa jetrom, kičmom i smetnjama u glavi. Gore navedeno ću uvek potvrditi.

S. Milosav, 62 godine - Beograd

Prilikom pregleda utvrđeno je da ima problema sa prostatom, mehurom i mokraćnim kanalima što sam prethodno ja znao i što mi je Anabela to potvrdila.

Vanjuška S. Đ., 31 godina (pravnik) - Crna gora

Medicinska dijagnoza: bronhijalna astma, Bazedova bolest.
Anabela mi je konstatovala i postojanje smetnji u želudcu (gastritis) i bolest desne nadbubrežne žlezde koje smetnje sam i ja osećala mada ih nisam medicinski ispitivala. Utvrđeno je postojanje niskog srčanog pritiska koji inače imam prema medicinskim nalazima. U lečenju bronhijalne astme posle 10 terapija došlo je do znatnog poboljšanja, jer sam prestala da uzimam sve lekove (sprejeve i tablete) bez ikakvih poteškoća. U terapiji bronhijalne astme jedino sam ostala pri upotrebi zaštitne injekcije koju primam svaki 21. dan.
Posle terapije štitne žlezde osetila sam znatno poboljšanje, pre svega na desnom oku koje se povuklo, pa se na njemu smanjio izraženi egzoftalmus. Isto tako smanjilo se znojenje, podrhtavanje ruku i osećaj uznemirenosti, te kao da više ne uzimam lekove za smirenje i za štitnu žlezdu.
Pečenje u želudcu je nestalo nakon terapije i uzimanja čajeva koje mi je Anabela preporučila. Više ne uzimam lekove za gastritis.
Bolove u desnom bubregu i dalje osećam ( nakon 10 terapija), ali sam započela i terapiju sa čajem koji mi je Anabela preporučila. Pored toga Anabela je konstatovala da imam ginekološke probleme ( znam da imam ranicu na materici), povredu na nozi (nastalu nakon operacije), kao i postojanje prejake emocionalne preosetljivosti, jače izražene promene na levom režnju štitne žlezde ( za šta imam potvrdu na snimku žlezde).
Pre terapije izražene smetnje sa astmom. Posle terapije prekinuto uzimanje lekova za astmu. Izraženo pečenje u želudcu, posle terapija prestalo.

Sofija B.

Medicinska dijagnoza u prilogu dokumentacije od 09.11.2002
Ukočenost kičme sa velikim bolovima prilikom pokreta kuka, leve noge duž cele noge i padanje stopala, propraćeno trncima i mlakom upalom.
Za vreme terapija sam osećala jaku toplotu, drhtanje mišića noge, strujanje hladno, toplo. Pri prvoj terapiji izrazito jaki bolovi za vreme terapije, preznojavanje. Nakon drugog tretmana bolovi su bili smanjeni i došlo je do olakšanja pokreta. Nakon petog tretmana jaki bol se spustio ispod kolena prema stopalu. Nakon izvršenih sedam terapija nema više bolova, nema trnjenja, nema peckanja i super se osećam.

M. Branko

Laboratoriski nalazi pre (16.09.1999) i posle terapije ( 10.10.1999) u prilogu dokumentacije
Vrednosti pre terapije i posle terapije:
S-AST (GOT) -13 U/L ( referentna vrednost < 27 U/L ), a posle 30 U/L
S-ALT (GPT) – 10 U/L ( referentna vrednost < 30 U/L ), a posle 92 U/L
S alkalna fosfataza- 43 (30-90), a posle terapija 174 U/L

Bujanić Dragica - Petrovaradin

Pismeno izjavila: 27.11.1997
Krajem maja ove godine imala sam povredu oka, vrh testere udario me je u ugao desnog oka, i korenu nosa. Odmah po povredi pojavio se otok, problemi sa vidom, modrica i podliv pored oka ina delu beonjače. Lekar mi je savetovao Deksametazon-neomicin kapi, dok mogu da ukapavam, a posle obloge. Sutradan je čitav obraz bio otečen, oko se zaklopilo, a glavobolja je bila sve jača. Otišla sam kod Anabele. Posle tretmana od oko pola sata izašla sam bez otoka, bez modrica, bez bolova, sa malo crvenim kapkom, kao posle plača. Do večeri bilo mi je sasvim dobro, nije bilo nikakvih promena na licu, osim dve ogrebotine na nosu.
U junu sam imala naporan svakodnevni posao od jutra do večeri. Bila sam premorena. Jedne večeri osetila sam jaku migrenoznu glavobolju. Bolovi su nadolazili u talasima i bili su sve veći. Uplašila sam se jer nikada toliko neizdživ bol nisam osetila, a pomislila sam na to da su mi i deda i majka umrli od moždanog udara. Pozvala sam Snežanku, mada je bilo već isteklo radno vreme. Mislila sam da neću biti u stanju da se vozim kolima do nje zbog strašnog bola, mučnine i nesvestice. Anabela je rekla da samo pođemo i da će mi usput već biti bolje. Na pola puta neizdrživi bol u glavi malo je popustio, činilo mi se kao da mi je oko glave prsla neka opna i da mi je od toga lakše. I dalje sam osećala bolove, ali sam mogla normalno da sedim u kolima. Kada smo došli kod Anabele činilo mi se da još nemam snage da stojim za vreme tretmana. Anabela mi je prvo radila tretman tako što sam ležala. Brzo je u toku tretmana prestao bol, ostala je samo neka malaksalost, kao posle anestezije. Anabela je nastavila tretman, bilo mi je još bolje, mogla sam i da sednem, pa i da ustanem, da bi se tretman završio na uobičajeni način. Kada je tretman bio završen još smo dugo ćaskali sa Anabelom kao da ništa nije bilo.
Krajem juna jedne noći probudio me je neizdrživ bol u leđima. Ličio je na napad bubrega po jačini i mučnini koju je izazvao. Čim je počelo radno vreme otišli smo kod Anabele. Njena dijagnoza je bila žuč, izdužena žučna kesa zbog stresa (tih dana imala sam velike probleme na poslu). Anabela je uradila jedan tretman i bolovi, malaksalost i mučnina su prestali. Do uveće sam bila sasvim sveža i oporavljena.

Stanica S. - Novi Sad

Izjava data 23.10.1997 godine
Usled saobraćajne nesreće (koja se dogodila 03.10.1997) zadobila sam udarce u predelu grudnog koša.
Prvih dana nisam osećala neke veće probleme (pošto sam bila obuzeta šokom i psihičkim stresom) nisam ni obraćala toliko pažnju na bolove u predelu srca i ispod levog pazuha. Nakon deset dana ti bolovi su se pojačali, te sam to i dalje shvatala da je od zadobijenog udarca koji će postepeno popustiti.
Međutim 19.10.1997 godine sam dobila toliko neizdržive bolove i taj deo gde sam zadobila udarac postao je tvrd kao kamen i sve to oko bradavice, dojke je jako nateklo, bolovi su postali neizdrživi. Dana 20.10.1997 godine (pošto sam i ranije imala terapije kod Anabele) jednostavno sam morala doći kod nje da mi poboljša stanje u koje sam zapala.
Prve tri terapije sam katastrofalno teško podnela, ali već nakon treće terapije osećala sam se daleko bolje, a nakon četvrte deo otoka koji je bio jako tvrd, počeo je postepeno da omekšava i naveče je došlo do otvaranja jednog dela iz koga je neverovatno mnogo izašlo gnoja, sukrvice i na kraju krvi, tako nešto u svom životu nisam videla. U tom trenutku mi je bilo jako jako loše, međutim, odmah nakon toga osećala sam se kao da sam se preporodila, toliko olakšanje, posle toga sam napravila još jednu terapiju i sada se osećam kao i pre svega toga.
Zahvaljujući Anabeli i njenim čudesnim rukama osećam se u potpunosti normalno, nemam reči kako bih se zahvalila Anabeli i njenij čudesnoj moći na svemu ovome što je učinila za mene.
Bilo kada mi zatreba pomoć što se mog zdravlja tiče, uvek ću se obratiti Anabeli i njenom čudesnom daru!

S. Petar, Novi Sad - 7 godina

Izjavu dala Petrova mama 14.11.1997 godine
Krajem 1995 kod Petra je ustanovljeno uvećanje slezine i limfnih žlezda na vratu. Limfne žlezde su promera 0,5-1cm, a slezina je bila umereno uvećana. Laboratorijski nalazi su uglavnom bili u redu. Dve godine je lečen u Novom Sadu gde nije objašnjen uzrok uvećanja slezine. Za to vreme slezina je imala tendenciju neprestanog rasta.
Pri poslednjem ultrazvučnom pregledu slezine utvrđeno je uvećanje (13,5cm). Nakon toga dolazi na tretman kod gospođe Snežanke Janjetović koja je odmah pravilno dijagnosticirala uvećanje slezine, ali i jake reakcije usled virusne infekcije na jetri. Kasnije je urađena biopsija jetre i ustanovljena dijagnoza hepatitis cronika (pensistens). Nakon tretmana kod gospođe Anabele Petar se bolje oseća, povratio mu se apetit, ukupno stanje je mnogo bolje.
Laboratorijski je utvrđeno da su sve funkcije jetre uredne (nalazi dati u prilogu), a rast slezine je zaustavljen, čak se beleži blago smanjenje. Pri poslednjem ultrazvučnom pregledu konstatovano je smanjenje (12,5 cm) dok je jetra u granicama normale. Nadam se da je Petar ozdravio uz pomoć energije gospođe Anabele. Svesna sam, ako ikad zatreba, da je ona prava pomoć. R. Samarđija Novi Sad

K. Bojana, 11godina - Subotica

U prilogu dokumentacije su laboratorijski nalazi
Nakon preležanog gripa došlo je do poremećaja na nivou antikoagulanata.
Pri prvom pregledu došla je sa nalazima vrednosti antikoagulanta 34. Posle samo pet terapija vrednost antikoagulata je rasla (34, 52,62,97).
Terapije su odrađene od 20.06.1998 do 27.09.1998 godine.Postignut je odličan rezultat.

Z. Nataša, 21 godina - Nemačka

Izjava data: 12.06.1997 godine
Moja terapija kod Anabele je počela u septembru 1996 godine. Anabelu su mi preporučili rođaci koji su bili upoznati sa njenom terapijom.
Došla sam kod nje u ordinaciju bez nade u moje zdravstveno stanje. Moja dijagnoza je : lymphangioleiomyomatose – oboljenje mekanog tkiva u telu. Za mene je to značilo da je tkivo mojih pluća neprestano propadalo i sa tim moje zdravstveno stanje je postajalo sve lošije. Primala sam hormonsku terapiju, progesteron tablete svaki dan i injekciju svaki mesec. Jako sam se udebljala, 85 kg, imala sam jako visok pritisak 180 sa 130 i strašne glavobolje. Jako sam bila depresivna. Doktori u Nemačkoj nisu imali više poznate terapije ni leka za mene. Preostalo je meni da se borim. To je bilo moje stanje kada sam došla kod gospođe Anabele.
Prva terapija kod nje je bila fenomenalna! Iako Anabela nije nikada čula za moju bolest, moje operacije, moje boli, rekla je tačno sve moje poteškoće, bez dodira moga tela. To mi je vratilo nadu.
Zatim sam imala sedam dana svaki dan po dve terapije. Posle jedne terapije (koja traje oko 25 minuta) sam se osećala uvek jako umornom, znojila sam se u sred zime, osećala sam bolove, glavobolju, pluća. Sve u svemu pokret u organizmu.
U Nemačkoj sam pila čajeve koje mi je Anabela preporučila. Nastavila sam terapiju u razmaku od prvo mesec, pa dva, pa tri meseca, kako god mi je bilo moguće doći iz Nemačke.
Moje stanje je svakim danom bivalo sve bolje. Kapacitet pluća mi se poboljšao. Tablete više ne uzimam, injekcije primam svaka dva meseca. Ja osećam veliko poboljšanje! Na Kliniku u Nemačkoj više ne idem na preglede, samo kod kućne doktorice. Vratila sam svoju kilažu, a kakvo je moje zdravstveno stanje, dovoljno je reći da nastavljam školovanje i život u Londonu.
Izjava doktora Dr Vogel sa priloženim nalazima. dana 06.06.1197 godine
Otkad je dijagnoza zaključena Natašino se stanje tek vidljivo poboljšalo u zadnjoj godini, stabilizacija subjektivnih simptoma se vidno pojavila.

Ž.Popović, 40 godina - Novi Beograd

Pregled i dijagnostika odrađeni su 17.09.1998 godine, kada je i otpočelo lečenje.
Pre dolaska imao sam sledeće tegobe: nervna psihička napetost, nisam mogao da spavam, zaspim jako rano nakon večere, a kasnije se razbudim i ne mogu satima da zaspim, nekad legnem rano da bih u krevetu proveo preko 10 h i ujutru bih ustao strašno umoran, sanjao sam svašta, imao sam šetajući bol u predelu leđa kao i povremeno otežano disanje, probadanje u predelu srca, bol u predelu desnog palca, išao sam i kod reumatologa i fizioterapeuta, ali se to posle izvesnog vremena uvek ponavljalo. Reakcije prilikom terapije su bile da na nekim mestima imam osećaj bola, na nekim osećaj toplote, a na nekim osećaj hladnoće.
Smatram da je rezultat terapije izvanredan, jako se dobro osećam, a naročito psihički, nisam više rasejan i mislim da sam se obratio na pravo mesto.
Dijagnostika je vrlo dobro odrađena i sa njom se slažem u potpunosti.

B. Vesna, 40 godina - Novi Sad

Dijagnostika i terapija odrađena je 16.07.1998 godine
Osećala sam bol u leđima od 11.08.1988 godine koji je izuzetno brzo nestao terapijom. Takođe je i bol u grlu brzo nestao, a sa svakom terapijom sam se osećala nekako bolje i fizički i psihički. Zapravo na početku terapije mi se izuzetno pojačala nervoza kao nikada u životu, jer ja inače nisam nervozna osoba, ali to je bila samo faza u lečenju koja se sa prvom turom lečenja pojavila i posle 3-4 dana prošla. Zahvalna sam i srećna, a osećaj lečenja kod Anabele je nezaboravan - topao i nežan osećaj po celom telu.
Rezultati lečenja su divni. Svakom bi preporučila ovaj način lečenja, svakako pre nego kod lekara. Osim toga Anabela uvek daje divne savete i recepte, čajeve i meleme za šta god zatreba - a to se ne zaboravlja.
Mnogo hvala. Izuzetno sam srećna što sam imala tu sreću da se sretnemo. Hvala za sve! Dijagnoza koju je dala Anabela je 100% tačna.

L. Zdravko, 43 godine - Novi Sad

Dijagnostika i terapija odrađena je 06.07.1998 godine
Pre 4 meseca sam u saobraćajnoj nesreći povredio deo vratnih pršljenova i mišiće i nervne desne ruke. Imao sam nesnosne bolove u desnoj ruci i kod desne lopatice. Nakon početka bioenergetskog tretmana bolovi su postali ređi i došlo je do pokretljivosti kičme. Došlo je do drastičnog poboljšanja bolovi su skoro sasvim prestali, zgrčeni mišići su se opustili, a i vidna koprena koju sam imao posle nesreće je nestala. Veoma sam zadovoljan terapijom, dijagnozom i rezultatima bioenergoterapeuta gospođom Anabela. Hvala!

F. Budimir, 1 godina - Novi Sad

Dijagnostika i pregled odrađena je 16.07.1998, a terapije su rađene do 07.12.1999 godine.
Ponovljena prehlada posle lekarskog tretmana antibioticima, visoka temperatura. Za vreme terapije nastupilo je vidno poboljšanje. Rezultati postignuti terapijom su dobri i potpuni, ni jednom se nije vratila bolest i imunitet je ojačao. Dijagnostika koju je uradila gospođa Anebala je 100% tačna.

M. Darinka, 57 godina - Novi Sad

Uspešna dijagnostika i terapija odrađena je 02.03.1998, kada je i počelo lečenje.
Od 16.02.1998 godine sam imala upalu bubrega sa napadom i bolovima od kamena u bubregu, propraćenu jakim bolovima i temperaturom do 40◦C. Imala sam veliki skok pritiska sa 3 krize dana 02.04.1998 godine uz kratko oduzimanje leve strane tela (ruka, noga i leva polovina lica). Po izlasku iz krize pritisak je bio 220/160 uz bezuspešnu pomoć hitne pomoći.Imala sam jako lupanje srca (i do 160 otkucaja). Lekarska terapija je bila : antibiotska (oko 60 antibiotika), bensedin i nifelat-retard za smirenje i pritisak. Efekat- samo dok traje lek.
Nakon prvog bioenergetskog tretmana, posle tri krize i ukočenja – pritisak spušten na 140/80 – umor i miran san.
Čajevi – diuretici po savetu trapeuta pripremani. Za vreme terapije bila je prisutna bol u pravcu prepone prema kolenu 2-3 dana.
Kamen u bubregu medicinski nije lečen samo upala, a na ponovljenoj kontroli utvrđen je pesak u bubregu, a na ultrazvuku nije nađen kamen.
Posle terapija došlo je do apsolutnog poboljšanja, tegobe bubrega su otklonjene, a pritisak je činjenica kojoj se moram prilagoditi.

T. Nikola, 29 godina - Pančevo

Dijagnostički pregled je rađen 20.06.2005 godine, kada je i odrađena terapija.
Bolovi u peti – za vreme terapija osetio sam strujanje, trnjenje, hladnoću, znojenje, kretanje tela, bol. Između terapija osetio sam bol, strujanje, olakšanje, manje bolove u odnosu na pre. Terapijom je postignut rezultat da je bol mnogo manji u peti i kolenu, ponekad i značajno manji ( kao da ga nema ). Uradila mi je prilikom prve terapije dijagnostički pregled mog kompletnog zdravstvenog stanja, po mom mišljenju 100 % tačna.

M. Verica, 55 godina - Zrenjanin

Prvi dijagnostički pregled pri prvoj terapiji je odrađen 21.09.2004 godine, a terapije su trajale do 12.04.2005 godine.
Razlozi dolaska su dve operacije, tumor na materici, embolija pluća, nemogućnost korišćenja ruku i kretanja – za vreme terapija imala sam povišenu temperaturu, groznicu, unutrašnji nemir, pečenje u predelu temena, hladnoću, trnce. Posle terapija izbacila sam šlajm, lakše sam disala, bolje se osećam, smanjila sam upotrebu lekova. Ne osećam bolove, bolje pokrećem ruke, polako se uz pomoć bližnjih krećem. Počela sam da se sećam stvari koje su se desile posle kome. Dijagnostika koju je odradila Anabela je 100% tačna.

D. Miodrag, 45 godina - Novi Sad

Datum pregleda: 23.03.2000 do 15.02.2003 godine.
Problemi sa sterilitetom, otečena prostata, upala zbog trovanja staklenom vunom, peckanje u očima, grlu, plućima, jetri, želudcu, crevima- za vreme terapije i osećaj da me probada veliki broj igrica, opšta malaksalost kako za vreme prve, tako i tokom druge seanse. Posle tri dana nakon završetka terapija davao sam uzorak sperme u Kliničkom centru u Beogradu. Rezultat je bio sledeći: dvadeset miliona pokretljivih spermatozoida, a dan pre terapije rezultat spermogtama je glasio: jedan do dva komada slabo pokretljivih. Otečenost prostate koje je bila praćena peckanjem, grebanjem i većom količinom sluzi na završetku debelog creva je nestala. Posle nekoliko terapija upalno stanje izazvano staklenom vunom se smirilo. Kasnije nakon upotrebe sirupa od žalfije i još nekih čajeva, od lana na primer- simptomi su nestali. Dijagnostika koju je Anebela izvršila pri prvoj terapiji je veoma precizna.

K. Dragana, 25 godina - Zrenjanin

Prvi pregled sa dijagnostikom urađen je 29.07.1998 godine, a terapije su rađene do 30.08.1998 godine.
Moj zdravstveni razlog je bio hormonski poremećaj koji traje godinu dana, strah, povišeni pritisak, lupanje srca. Za vreme terapija sam imala povišenu temperaturu, proliv, preznojavanje. Posle završetka terapija hormonski rezultati su bili u granicama normale, nije bilo više straha, pritisak je normalizovan i nisam više koristila lekove koji su mi bili prepisani od strane lekara. Dijagnostika terapeuta je sto posto tačna. Lekari su sumnjali da je u pitanju tumor mozga mada snimanja i rezultati nisu to pokazivali.
Pismo upućeno Anabeli:
Vi ste mi rekli da je u pitanju pojačano lučenje hipofize i da ona izaziva hormonski poremećaj. Nakon terapija rezultati su bili u granicama normale, rezultate sam odnela lekaru koji mi je prepisao terapiju i kasnije je ukinuo. Smetnje se više nisu javile.

T. Slaven, 28 godina - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom rađena je 24.02.2005 godine, a poslednja terapija je bila 04.03.2005 godine.
Posle saobraćajnog udesa 2004 godine imam smetnje u vidnom polju, mestimične reakcije fizičke i mentalne nestabilnosti - za vreme terapije oseti sam strujanje, drhtanje, hladno, toplo, trnce kroz listove na nogama i pospanost. Postignuti rezultati terapijom su sledeći: fizička stabilnost, mentalna sigurnost, vidno polje mnogo stabilnije, a strobizam je smanjen. Pri prvoj terapiji gospođa Anabela mi je odradila i dijagnostički pregled koji je po mom mišljenju bio tačan 90 %.

F. Nedeljka, 40 godina - Novi Sad

I serija terapija
Dijagnostički pregled je odrađen 02.09.2003 godine, a terapije su trajale do 28.10.2003 godine.
Loše fizičko stanje, psihička preopterećenost, padanje u nesvest me muči par godina - za vreme terapije osetila sam prijatnu tromost, pospanost, toplotu, odvajanje od svog tela. Posle terapije osetila sam tromost, opuštenost, bistriji um. Zadovoljna sam dijagnostičkim pregledom na prvoj terapiji, kada je terapeut izvršio tačnu dijagnozu mog zdravstvenog stanja (90%). Predivni rezultati, hvala Bogu i Anabeli.
II serija terapija od 1.12.2004 godine
Ukočenost toraksnog dela i cele desne strane (ruka) uz jake bolove-u početku terapije sam osećala jake bolove, zatim postepeno opuštanje i toplotu. Posle 2-3 reakcije došlo je do popuštanja bolova, osetila sam jako trnjenje, pogotovu od lakta prema šaci. Posle terapija došlo je normalizacije pokreta ruke bez bolova, bez trnaca. Osećam se fantastično!

G. Milena, 1 godina - Kruševac

U prilogu medicinska dokumentacija od 16.09.1998 g. do 16.03.2001 godine
Mešoviti poremećaj u razvoju- trudnoća majke održavana, vakuumski porođaj, dojena je samo 1 mesec, na uzrastu od 10 meseci ispala iz kola prilikom saobraćajnog udesa, govorno jezička nerazvijenost i grube motorike-po poslednjem izveštaju lekara, dete je dobro napredovalo od kada nosi slušni aparat i ide na vežbe....

B. Slavojka, 40 godina - Apatin

Pri prvoj terapiji 06.10.2004 godine urađen je dijagnostički pregled zdravstvenog stanja. Terapije su rađene do 14.10.2004 godine
Zadnje tri godine imam velike glavobolje, problem sa cirkulacijom. Posle terapija bolovi su nestali. Imam samo povremene bolove, ali smanjenog intenziteta, cirkulacije i opšteg raspoloženja. Dijagnostika koju je terapeut izvršio je 90% tačna po mom mišljenju.

L. Dušanka, 37 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 21.09.2004 do 29.09.2004 godine-ukupno 8 terapija.
Poprilično loše opšte stanje organizma, koje traje godinu dana, a prvenstveno promene na dojkama – za vreme terapije neverovatno opuštanje i neopisive pojave. Posle terapije rasterećenje, usporenost, pospanost, a zadnjih dana hladnoću. Rezultati postignuti za otklanjanje mojih zdravstvenih problema su odlični ukoliko se održe duže vreme i posle terapije. Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji je 100 % tačan.
Dijagnoza terapeuta u prilogu: hronična upala sinusa, otok desne dojke, nervozan želudac, zatvoren solarni pleksus, hronični cistitis levog jajnika, bubrezi maksimalno opterećeni, loša periferna cirkulacija, slab pritisak.

P. Vesna, 27 godina - Zrenjanin

Dijagnostički pregled je odrađen 17.08.2004 i 4 terapije do 21.08. 2004 godine.
Hirzutizam (pojačana maljavost od puberteta), iscrpljenost- za vreme terapije osećala sam malaksalost, mučninu, nesanicu, trnjenje ruku, bolove u leđima, kijavicu, preznojavanje, kratkotrajan bol u desnima. Posle terapije sam živnula, ne osećam se iscrpljeno kao ranije, osećam rasterećenje u glavi, ali sam i dalje pasivna. Terapeut Anabela mi je na prvoj terapiji odradila dijagnostiku mog celokupnog zdravstvenog stanja, po mom mišljenu 90% tačno.
Dijagnoza terapeuta u prilogu: jako narušen rad hipofize, disbalans hormona, jaka aktivnost nadbubrežne žlezde, blok na polju seksualnosti. Jako loša veza na polju sveopšte ljubavi, odbojnost prema ocu, majci, cistični jajnici.

V. Biljana, 30 godina - Kotor

Dijagnostički pregled je odrađen 16.08.2004 godine, kada je urađena i prva terapija. Narednih četiri dana su rađene po 2 terapije dnevno, a poslednja terapija je bila 21.08.2004 godine.
Ciste na jajnicima imam već poslednjih par godina – za vreme terapija osetila sam mir, opuštenost, hlađenje u predelu janika, znojenje, posle svake terapije MIR I OPUŠTENOST. Rezultate terapija ću proveriti na ultrazvuku, ali se fizički mnogo bolje osećam. Prva terapija je bila sa dijagnostikom, smatram da je terapeut odradio dijagnostiku sa tačnošću od 90%.
Dijagnoza terapeuta: emocionalni stres, ciste na jajniku, prvo levom, pa i na desnom. Jako emotivna osoba.

G. Gorana, 29 godina - London

Dijagnostika je rađena 11.08.2004 godine sa prvom terapijom. Ukupno je odrađeno 10 terapija do 06.10.2004godine.
Natečena noga, problemi sa kičmom (u krstima), grčevi u desnoj nozi- za vreme terapije osećala sam umor, bol u nozi i leđima, osećala sam žeđ, blagu glavobolju, hladnoću, ukočenost.
Posle terapije – noga mi više nije natečena, stojim ispravljeno, bolje se krećem, cirkulacija mi je bolja, jača sam i fizički i psihički, sada mi je sve bolje. Hvala!
Komentar za dijagnozu- super je napravila dijagnozu 100% tačna!
Dijagnoza terapeuta: povreda desnog kuka i desne noge. Jako emotivna osoba, hronična upala mokraćnih kanala, desni bubreg je sklon taloženju, nervna napetost, slaba cirkulacija desne strane tela.

B. Radosa, 41 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je odrađen 05.07.2004 godine.
I serija (ukupno 7 terapija) do 07.08.2004 god.
II serija terapija je rađena do 18.08.2004 godine.
Dugogodišnji nagomilani stres, doprineo je da se razbolim, mislila sam da ću doživeti nervni slom – za vreme terapije osetila sam veliki talas toplote, trnce, preznojavanje, a posle terapija iscrpljenost, pa i poboljšanje raspoloženja. Bolje jedem, Anabela me je vratila u život. Rezultati su odlični, vratila sam se u normalu, nemam gušenja, negativno se odbija od mene. Sve je bolje i bolje! Veliko hvala! Dijagnostika je po mom mišljenju 100% tačna.
Dijagnoza terapeuta: Jako napet nervni sistem, blokirana višudi , srčana čakra, blokiran solarni pleksus, jako toksična kiselina kroz telo, stara povreda na desnoj nozi, narušena cirkulacija i prisutni grčevi. Jetra preopterećena, toksična pojačana kiselina u želudcu i crevima.

T. Milica, 30 godina - Zrenjanin

Dijagnostički pregled je odrađen 27.05.2004 godine.
Prva serija (ukupno 7 terapija) do 04.06.2004 godine.
Druga serija od 3 terapije odrađena je od 30.06 do 02.07.2004 godine.
Strah uzrokovan usled povrede glave , od strane komšija od oktobta 2003 godine. Za vreme i između terapija imala sam zevanje, povijanje tela, pomeranje glave, osećaj hladnoće na leđima. Posle terapija organi mi nisu više u grču, opuštenije mi je telo i ja sam opuštenija, a strah je smanjen i spavanje uredno bez noćnih mora. Pri prvom pregledu Anabela mi je odradila dijagnostiku mog zdravstvenog stanja sa tačnošću od 90 %.
Dijagnoza terapeuta: jako povučena osoba, sklona depresivnom stanju posle proživljene traume, udarac u glavu, loša periferna cirkulacija, sklonost nižem pritisku, nervozan želudac, grčevi, bolovi u jajnicima, zglobovima.

L. Vojislava, 50 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled i prva terapija odrađeni su 17.05.2004 godine, a terapije su rađene do 26.05.2004 godine.
Peživljen stres od smrti i gubitka oca, strah od ostvljanja, klimakterijum, menopauza, depresija – za vreme terapije sam plakala, osećala sam toplotu, hladnoću, žmarce, smeh, sigurnost, emotivno pročišćavanje svoje duše, vratila mi se snaga i volja za život posle gubitka oca, vratila mi se sreća. Posle terapija osetila sam psihičku stabilnost, promenila sam način ishrane, svoj emotivni život, navike, vreme odlaska na spavanje, pojačala mi se koncentracija i volja mi je jača. Anabela mi je odradila tačnu dijagnostiku 100%.

L. Neda, 54 godina - Sombor

Terapije sa dijagnostikom su počele 15.04.2004 godine, a završile su se 03.05.2004 godine.
Reumatski atrtritis, nesanica, bezvoljnost- za vreme terapija imala sam jako izražen osećaj izlaska hladnog vazduha iz tela, osećala sam toplotu, šetajući bol. Između terapija imala sam nagomilani iscedak, spavanje je bilo poboljšano, osećala sam smirenost i imala sam želju za više kretanja. Posle terapija otoci na člancima ruku, (crvenilo) sve se povuklo. Jaki bolovi su se povukli sto posto. Osećam da imam elan. Jako sam zahvalna Anabela! Pri prvoj terapiji je odradila i dijagnostiku mog zdravstvenog stanja i to 100% tačnu. Ukupno sam imala 8 terapija.

P. Vera, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled rađen je 15.04.2004 godine, a serija terapija je završena 19.03.2004 godine.
Duži niz godina prisutan poremećaj menstrualnog krvarenja - za vreme terapija imala sam osećaj vibracije u predelu janika, toplotu i hladnoću u delovima tela koji su tretirani. Posle terapija došlo je do prestanka krvarenja i sada imam dobar san.Terapet je izvršio 100% tačnu dijagnozu pri prvom pregledu.
Dijagnoza terapeuta: usled potiskivanja preživljenih trauma tokom oduzimanja malodobnog deteta nagomilane frustracije, u potsvesti potisnut gnev boli i razočarenje zbog životnih okolnosti, narušen meridijan volje, loša periferna cirkulacija i narušen meridijan kičme.

J. Natalija, 35 godina - Novi Sad

Pregled sa dijagnostikom odrađen je 13.02.2004 godine, ukupno 8 terapija do 24.02.2004 godine
Ciste na jajnicima, problemi sa želudcem, hormonski poremećaj, jaki bolovi u desnom jajniku- za vreme terapija osećala sam sledeće: toplotu, hladnoću, probadanje, trnce.Između terapija osećala sam snagu, lakoću i blage grčeve. Posle terapija došlo je do poboljšanja varenja (nestanak mučnine), povratio mi se apetit. Prestali su jaki i stalni bolovi u jajniku. Osećam se mnogo bolje, lakše i osećam priliv energije. Terapeut je izvršio tačnu dijagnozu mog zdravstvenog stanja sa tačnošći od 90-95 %.
Dijagnostika terapeuta: jako slab metabolizam, loš želudac, nizak pritisak, loša vratna cirkulacija, vrtoglavice, bolovu u l4-5 pršljenu, ciste na janicima, desno i levo- desno bolnije. Slab srčev pritisak, loša periferna cirkulacija, sklonost alergijama.

R. Mileva, 27 godina - Petrovarad

Dijagnostički pregled rađen 07.02.2004 godine, prva serija terapija rađena do 26.05.2004 godine, a druga do 21.10.2004 godine.
Upala žuči, psihički poremećaji,hormonski, zaostatak menstruacije već duže vreme- za vreme terapija osećala sam pospanost, podrhtavanje, strujanje kroz celo telo, na osetljivim delovima osećaj hladnoće neverovatan priliv pozitivne energije. Posle terapija bolova nemam, psihički sam stabilna, odlično se osećam.Odrađena dijagnostika od strane terapeuta je 100 % tačna.

S. Radojka, 45 godina - Zemun

Dijagnostički pregled sa terapijama odrađen od 05.02.2004 godine do 09.02.2004 godine – ukupno 4 terapije.
Nervna napetost, nesanica, bolest probavnog trakta prisutna pre 3- 4godine - za vreme terapija osećala sam kratkotrajnu tromost i natečenost ekstremiteta. Prestala sam da uzimam sedative, osećam se čvršćom, snažnijom. Smatram da je terapeut odradio 90% tačnu dijagnostiku mog kompletnog zdravstvenog stanja.
Dijagnoza terapeuta: jako oslabljen nervni sistem, imunologija grla, povećana kiselina u želudcu, crevna flora narušena, periferna cirkulacija loša, slab pritisak.

B. Zoltan, 25 godina - Beograd

Dijagnostički pregled je rađen 19.01.2004 godine, a terapije su završene 27.01.2004 godine.
Otečena limfna žlezda i bolovi u istom- za vreme terapije osetio sam slabost, nesvesticu i vrtoglavicu. Posle terapije bolovi su nestali i oteklina je počela da spada. Po mom mišljenju dijagnostika terapeuta je tačna 80 %.

Z. Milica, 22 godine - Lipar

U prilogu dokumentacije je nalaz lekara od 27.12.2003 godine.
Dijagnostički pregled je rađen 09.01.2004 godine
Imala sam cistu na levom jajniku.Jajnik je bio uvećan 46x 49 mm. Za vreme terapije osećala sam toplinu oko glave, neko strujanje kroz celo telo, hladnoću na nekim delovima tela, drhtanje nogu. Postignuti su odlični rezultati i otklonjen je zdravstveni problem! Nakon pregleda kod ginekologa utvrđeno je da se jajnik vratio u normalnu veličinu 33x36 mm. Anabela je pri prvoj terapiji odradila dijagnostiku koja je bila 100 % tačna.

M. Nevenka, 31 godine - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom odrađena je 28.11.2003 godine,
a terapije su trajale do 17.12.2003 godine.
Problemi sa želudcem, gastritis, nervoza creva – nakon prve terapije – pospanost, smirenost. Od druge do pete terapije bila je prisutna nervoza, razdražljivost, štipanje po telu. Poboljšanje sam osetila od šeste terapije. O postignutim rezultatima nisam još svesna. Videću za neko vreme. Znaću kada dođem na kontrolu. Na prvom pregledu je odrađena dijagnostika mog zdravstvenog stanja i po mom mišljenju 90 %.

Đ. Jovo, 47 godina - Futog

Dijagnostički pregled sa terapijom je rađen 07.10.2003 godine, a terapije su rađene do 29.10.2003 godine.
Uklještenje živca leve noge i zabacivanje noge u stranu – za vreme terapije doživeo sam sledeće reakcije: prvo sstrujanje toplog vazduha, a kasnije hladnog. Svaki put mi je posle svake terapije bilo bolje i jedva sam čekao svaku sledeću terapiju. Postignuti su dobti rezultati terapijama. Nemam više bolova u nozi i kičmi. Po završetku terapije za nekoliko dana očekujem potpuno ozdravljenje. Tačnost dijagnostike koju je odradila Anabela je stopostotna.

B. Aleksandra, 21 godina - Elemir

Prva terapija sa dijagnostičkim pregledom rađena je 10.06.2003 godine, a ostale terapije su rađene do 21.06.2003 godine.
Slabo pamćenje, nizak pritisak, loš rad hormona, nervoza, malaksalost – Zdravstveni problemi su se pojavili od pre godinu dana, ali su intenzivniji u poslednjih 7-8 meseci. Za vreme terapije imala sam glavobolje, osećaj toplog hladnog, trnce, slabu mučninu. Rezultati postignuti terapijama su sledeći: sada imam bolju koncentraciju, brže pamtim, lakše kontrolišem svoju nervozu, odmornija sam i nisam malaksala. Zadovoljna sam odrađenom dijagnostikom mog zdravstvenog stanja od strane terapeuta koja je 100 % tačna.

J. Sonja, 20 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 05.06.2003 god.
Urađene su 4 serije terapija u intervalu od 06.06.2003 godine do 13.02.2004 godine.
Napeto stanje, glavobolja, konfuzija, loša cirkulacija- za vreme terapije sam osetila malaksalost, pospanost, olakšanje, blaženstvo, strujanje energije kroz telo, smirenost, veću koncentraciju. Smatram da je dijagnostika terapeuta 100 % tačna. Terapijama su postignuti sjajni rezultati, a ja sam prezadovoljna!
Dijagnoza terapeuta: jako hiper aktivan nervni sistem, jaka psihička napetost, nervozan želudac, loša vratna cirkulacija.

E.Vesna, 41 godina - Novi Sad

Prvi pregled je obavljen 22.03.2003, kada je odrađena i dijagnostika. Prva serija terapija je rađena do 01.04.2003 godine, a druga serija terapija do 25.07.2003 godine.
Psihičke smetnje i osip (svrab), neurodermatozu -imam zadnjih 12 godina - za vreme terapija imala sam bolove u kičmi, osećala sam pospanost, ali i opuštanje i preznojavanje, hladne talase, savijanje tela unazad. Posle terapija imala sam osećaj vedrine. Svrab se povukao, nestale su fleke na leđima i ja imam miran san. Po mom mišljenju terapeut je odradio dijagnostiku mog zdravstvenog stanja sa tačnošću od 80 %.

P. Fedor, 35 godina - Novi Sad

Prva terapija sa dijagnostikom rađena je 13.02.2003 godine, a ostale terapije su rađene do 22.04.2003 godine.
Iscrpljenost, problemi sa jetrom, želudcem i varenjem, nizak pritisak, hladnoća - za vreme terapija osetio sam prijatno kretanje energije, osećanje toplote. Telo se pokretalo, imao sam osećaj da se podiže energija organizma, pojavila se emocija besa i pritisak se poboljšao. Posle terapija došlo je do podizanja nivoa energije i protočnosti, moj organizam je snažniji, topliji, opušteniji. Na prvoj terapiji terapeut je izvršio tačnu dijagnostiku (izraženo u procentima 100 %) mog zdravstvenog stanja.

V. Sonja, 27 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 11.03.do 18.03.2003 godine.
Alergija, bol u želudcu, upala mokraćnih kanala- za vreme terapije osetila sam bol u glavi i vratnom delu, imala sam vrtoglavice, osećaj hladnog. Između terapija imala sam nesanicu i mučninu.
Posle terapija značajno se poboljšalo stanje želudca, glavobolje su prestale i nema više bolova u sinusima. Terapeut je izvršio tačnu
(90 %) dijagnostiku mog zdravstvenog stanja.

B. Olga, 48 godina - Novi Sad

Terapija sa dijagnostikom odrađena je 14.02.2003 godine.
Cista na jajniku, upala mokraćnih kanala- za vreme i terapija osećao sam toplo – hladno, osećaj curenja. Između terapija manje problema sa mokraćnim kanalima i bolje mokrenje. Rezultat terapija je sledeći: cista je nestala. Dijagnostika koja je odrađena pri prvom pregledu tačna je 100 %.

K. Đuro, 76 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled rađen je 13.01.2003 godine, a terapije su trajale do 21.01.2003 godine.
Bol u zglobovima, kolenima i laktovima, otekline na nogama i zglobovima ruku već duže vreme- za vreme terapije imao sam osećaj toplo – hladno, ljuljanje tela. Rezultati su jako dobri, osećam se bolje, fizički i psihički, nemam bolova niti otoka. Po mom mišljenju izvršena je dijagnostika terapeuta koja je tačna 90%.

G.Zoran, 25 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 03.09. do 13.09.2002 godine.
Alergija, zdravstveni problem imam 5 godina – za vreme terapija sam se znojio, osećao sam pospanost, a kasnije hladnoću. posle terapije psihičko stanje je odlično, osećam rasterećenost, poboljšanje volje i raspoloženosti. Zadovoljan sam.

V. Milorad, Leštane

Dijagnostički pregled je izvršen 25.02.2002 god.,a terapije su rađene do 19.04.2002 godine.
Nedostatak dobrog raspoloženja, slabija periferna cirkulacija, slaba koncentracija – za vreme terapija osećao sam toplotu u organizmu i poboljšanje raspoloženja. Postignutim tezultatima sam zadovoljan, jer su ublaženi navedeni zdravstveni problemi. Dijagnostika koju mi je Anabela odradila pri prvom pregledu, pre terapije je 100 % tačna.
Dijagnoza terapeuta: senzibilan nervni sistem, nervoza izražena u želudcu i crevima, poremećen rad bubrega , toksini u bubrezima, jako loša cirkulacija leve strane glave, zujanje u ušima (neuravnotežen pritisak).

M. Zorica, 39 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji rađen je 23.01.2002 godine, a terapije su odrađene od 04.02.2002 godine.
Glavobolja (migrena) me muči od pre 15 godina – za vreme terapije sam osetila treperenje u predelu glave, posle treće terapije imala sam jake glavobolje, a zatim je nastupilo poboljšanje.
Posle terapija mi je za sada dobro, nadam se da je trajno. Dijagnostika koju mi je terapeut odradio je 100 % tačna.

B. Dimitrije, 7 godina - Novi Sad

Terapije su rađene od 13.11.2001 godine do 07.03.2002 godine
Bolovi u grlu prisutni od uvek – za vreme terapija oseća peckanje i strujanje. Postignut rezultat je da nema više bolova u grlu. Dijagnostika koja je odrađena pri prvoj terapiji je 100 % tačna.

B. Radovan, 7 godina - Šajkaš

Terapija sa dijagnostikom je rađena 14.05. do 25.05.2001 godine.
Mamina izjava:
Učestalo mokrenje koje traje mesec dana – za vreme terapije se klatila napred - nazad. Posle terapija mokrenje se stabilizovalo. Dijagnostika koju je odradila Anabela je 100 % tačna.

V. Danica, 20 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je odrađen 16.07.1999 godine, a terapije su rađene do 02.07.2004 godine- ukupno 3 serije terapija.
Osećanje malodušnosti, nezainteresovanosti, umor – imala sam raznorazne reakcije za vreme terapija. Sve su pozitivno uticale na mene. Pokreti tela su bili neobični (gore, dole, u krug, levo, desno). Igrala sam, pevala. Pričam strane jezika (arapski). Vežbala sam borilačke veštine.
Rezultati su odlični. Ova terapija je ono što meni pomaže u svakom smislu. Dijagnostika koju je Anabela odradila je potpuno tačna.
Dijagnoza terapeuta : jako stresno stanje, prenapet nervni sistem, pojačan rad hipofize, hormonski poremećaj (izostanak ciklusa), slabi sinusi, cirkulacija glave loša, loša funkcija bubrega moguće kamenje, loša periferna cirkulacija.

G. Svetlana, 32 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 07.05.1998 godine, a terapije su rađene do 03.03.2000 godine.
Prehlada, viroza na plućima, kašalj, prehlade koje se ponavljaju unazad 3 meseca 4-5 puta, slabost i bol u bubrezima koje su prisutne već 5-6 godina – za vreme terapijeosetila sam slabost, mučninu, bol, osećaj toplote i energetskog polja, a kasnije prijatnost, fizičku i psihičku prihvaćenost. posle druge i treće terapije imala sam povišenu temperaturu 37,7◦ C, ali bez bolova i tegoba. Posle terapija imam bolji osećaj celog tela, energetsko strujanje kroz celo telo i onih delova tela gde inače osećam stagnaciju i bol. Osećam psihičko olakšanje.
Dijagnostički pregled mog zdravstvenog stanja je po mom mišljenju bio potpuno tačan.

D. Miodrag, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je odrađen 23.03.2000 godine, a terapije su rađene do
25.05.2000 godine. U prilogu je medicinski nalaz spermograma.
Neplodnost, izuzetno loši rezultati spermograma 1,2 pokretnih spermatozoida – za vreme terapije osećao sam slabost, nesvesticu, obilno znojenje, bolove u određenim delovima tela. Postignuti su izuzetni rezultati za poboljšanje rezultata spermograma. Za samo dva tretmana spermogram se poboljšao sa 1-2 na 20 miliona pokretnih spermatozoida! Uz konstantnu blagu otečenost prostate često su bile prisutne i znatne količine sluzi u predelu završetka debelog creva, naročito u slučajevima prehlade. Posle ponutih dva tretmana sluz se više nije pojavljivala. Dijagnostika koju je Anabela odradila je veoma precizna.

M. Mićo, 44 godina - Kačarevo

Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji je rađen 04.08.1998 godine
Pre dolaska kod Snežanke, moje zdravstvene tegobe su bile sledeće: strahovita nervna i psihička napetost, osećao sam da ću prsnuti ako nešto ne preduzmem. Napominjem da nikada pre nisam posezao za lekovima, jer u njih i nemam puno poverenja. Drugi moj veliki problem bila su leđa. Bolovi su krenuli pre 3 godine posle jedne povrede. Povreda je bila u predelu krsta – u donjem delu. Išao sam kod jednog fizioterapeuta i puno mi je pomogao masažom, ali je ipak ostao specifičan bol u tom delu leđa, pojavljivao se dok sam ležao, noću dok sam spavao, a najizraženiji je bio ujutru. Kad bih seo na stolicu i našao određeni položaj, bol bi nestao. Nisam mogao dizati ništa teško. Treći problem je bio osećaj da iz kreveta posle spavanja ustajem umorniji nego što sam legao. Jastuk i čaršav su nakon spavanja uvek bili zgužvani. Za vreme terapija imao sam sledeće reakcije: toplo, hladno u predelu glave, ruku i nogu naizmenično. Jako strujanje (kao trnci). Između terapija pojavljivao se osećaj toplote, hladnoće, strujanja i povremenih bolova na povređenim mestima, a zatim pospanost.
Smatram da je rezultat terapije odličan, nestalo je napetosti, bolovi u leđima su samo povremeni i minimalni, nema trljenja nogu. Mnogo lakše dižem težinu, bolje spavam i volja za radom je ona stara.Dijagnostika koju je Anabela odradila pri prvoj terapiji je uglavnom tačna

M. Marijan, 22 godine - Kačarevo

Prva terapija sa dijagnostikom je rađena 20.03.2001 godine, a terapije su trajale do 10.12.2002 god. ( ukupno dve serije )
Utrnuće desne noge, loše psihičko stanje - to su bili razlozi za moj prvi dolazak kod Anabele. Drugu put sam se Anabela javio zbog simptoma panike, straha, nedostatka koncentracije, rastrešenosti i stresa.
Za vreme terapija osećao sam: hladno, toplo, trnce, mučninu, preznojavanje, blagi bol u glavi i celog tela. Između terapija sam osećao bol po telu, pospanost, imao sam proliv, mučninu.
Posle prve serije terapija sam bio toliko zadovoljan, da sam svojevoljno prekinuo terapiju. posle druge serije terapija osećam se rasterećeno, osećaji straha su svedeni na trenutke (pri nekoj pomisli), panike više nema. Dijagnostika koju mi je uradila Anabela je 100% tačna.

J. Erika, 29 godina - Sremska Kamenica

Dijagnostički pregled sa terapijom je rađen 04.01.2007 godine, a terapije su rađene do 04.05.2007 godine.
Glavobolja, problemi sa vratom i kičmom, bolovi, nervoza, višak kilograma – za vreme terapije došlo je do preznojavanja. Osećala sam bol u nožnim mišićima i listovima, toplotu, peckanje. Mesec dana posle terapije došlo je do rezultata: smanjila mi se telesna težina, bolovi u kičmi su smanjeni, nervoza je smanjena. Pri prvom pregledu terapeut je izvršio dijagnostiku mog zdravstvenog stanja u potpunosti (100 %).

M. P. Zoran, 6 godina - Petrovaradin

Dijagnostički pregled i prva terapija rađena je 04.06.2007 godine, a ostale terapije do 12.06.2007 godine
Mamina izjava:
Poremećaj imunološkog sistema, usled nepravilne dijete posle operacije slepog creva - za vremeterapija imao je pojačano curenje nosa, kašalj. Između terapija mu se pojačao apetit. Postignuti rezultati su odlični, došlo je do poboljšanja zdravstvenog stanja.Izvršena dijagnostika od strane terapeuta je 100 % tačna.

M. Stadija, 60 godina

Dijagnostički pregled je izvršen 07.03.2001, a terapije su trajale do 14.02.2007 godine.
Upala želudca, žuči, jetre i pankreasa – za vreme terapija osetio sam smanjenje bolova u stomaku i manju nadutost stomaka. Rezultati postignuti terapijom su idealni. Prestali su svi bolovi i došlo je do celokupnog poboljšanja varenja. Pri prvom pregledu terapeut je izvršio kompletnu dijagnostiku mog zdravstvenog stanja, po mom mišljenju 100 % tačno.

G. Ljubica, 61 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je izvršen 26.03.2007 godine, a terapije su rađene do 02.04.2007 godine.
Malaksavost, otok ruku i nogu, bolovi u predelu bubrega, mišića, otok oko očiju, trnjenje ruku i nogu – za vreme terapije osetila sam strujanje, jaku toplotu, drhtanje tela. Kasnije, u toku terapije osetila sam hladno strujanje koje mi je jako prijalo. Posle pet terapija bolovi su nestali. Nestao je otok. Nema više trnjenja nogu i ruku. Svi simptomi su nestali. Ja se jako lepo osećam.

Ć. Danica 58 godina –Beograd

Dijagnostički pregled je izvršen 18.04.2006 godine
Poremećaj metabolizma, bolovi u venama, upala jetre, upala žučne kese, i kamen u žučnoj kesi, poremećaj urinarnog trakta
Za vreme terapije osetila sam vruće i hladno – između terapija sam osećala trenutne bolove na kratko.Nakon terapija moje zdravstveno stanje je poboljšano, manje se zamaram, više podnosim napore i bolje spavam.

Š. Đurđica, 25 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je izvršen 27.02.2006 godine, a terapije su rađene do 08.03.2006 godine. (ukupno 7 terapija)
Problem sa cističnim jajnikom – problem imam mesec dana. Za vreme terapije osećala sam se prijatno, osećala sam toplinu. Rezultat terapija je da posle završenih terapija nemam više cistu. U prilogu dokumentacije su i ultrazvučni nalazi lekara. Dijagnostika koju je terapeut odradio pri prvom pregledu je 90 % tačna.
Dijagnoza terapeuta: loša periferna cirkulacija, jako oslabljena imunologija jajnika, desni jajnik cističan, bubrezi skloni taloženju.

D. Miodrag, 45 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 23.03.2000 godine, a terapije su rađene do 16.07.2007 godine.
Prisustvo velike količine prašine i druge prljavštine u plućima, opšta iscrpljenost organizma, velika nervna napetost, bolovi u kičmenom stubu- za vreme terapija osećao sam peckanje po čitavom telu (kao veliki broj iglica). Imao sam osećaj toplote u toku terapije, a na kraju terapije osećaj strujanja hladnoće.
- Za pet terapija suvi kašalj je potpuno prestao, nervna napetost je potpuno nestala. Moj organizam više ne pokazuje znake iscrpljenosti. Bolovi u kičmi smanjeni za oko 70%. Dijagnostika terapeuta je veoma precizna.

G. F. Svetlana, 32 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled je izvršen 07.05.1998 godine, a terapije su rađene do 11.02.2005 godine.
Upala hemoroida me muči zadnjih 5-6 godina. Za vreme terapije osetila sam znatno poboljšanje na fizičkom i psihičkom planu. Rezultati postignuti terapijama su vrlo dobri, čak šta više. Dijagnostički pregled mog zdravstvenog stanja koji je izvršio terapeut je potpuno tačan.

B. Vesna, 28 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 15.12.2006 godine, a terapije su rađene do 02.02.2007 godine. U prilogu dokumentacije su laboratorijski nalazi.
Panični napadi, nemir i nesanica su prisutni u zadnjih pet meseci.Za vreme terapija osetila sam hladno i toplo kroz telo. Rezultati postignuti terapijama su odlični, panični napadi su nestali i poboljšan je kvalitet sna.
Izjava pacijenta: od 01.08.2007 godine
Dana 02.05.2006 godine nakon niza stresnih I duševno bolnih situacija, doživela sam najteži oblik paranoičnog napada.
Noću dok sam ležala u krevetu osećala sam ogroman strah, koji se manifestovao neverovatnom aritmijom I ubrzanim lupanjem srca, jakim bolom u predelu potiljka glave, nedostatkom vazduha i gušenjem, trnjenjem ruku i nogu, totalnom malaksalošću – oduzetošću celog tela. Hitna pomoć me je odvezla u bolnicu. Napadi su se i nakon te noći ponavljali, ali u nešto blažem obliku, ali je svaki put bilo strašno, neopisiv bol, strah, oduzetost i jako lupanje srca. Nakon detaljnih bolničkih analiza , psiholog mi je prepisao lek Xalol za dva meseca. Za period od dva meseca , napadi su se proredili, redovne životne aktivnosti obavljala sam skoro normalno. Takvo mirno stanje je trajalo i narednih mesec dana (verovatno dok se lek još nije nalazio u krvi) da bi se nakon toga “ludilo povratilo”, napadi su bili još češći, strašniji, bila sam i fizički i psihički uništena, izmorena, noćima nisam spavala, jer bi se napad dogodio obično noću i budio me iz najdubljeg sna.
Bila sam i kod psihijatra koji mi je rekao da mi je dobro i da ne treba da pijem lekove, čak i da nisam trebala da pijem gore navedeni lek. Konstatovao je da sam emotivna ličnost, hiperaktivna, inteligentna, previše odgovorna, te da su takve moje osobine dovele do takvog psihičkog stanja. Ali meni je i dalje bilo loše....Prolazila sam kroz pakao. Tražila sam izlaz, ali ga nije bilo...U tom periodu kritičnog vremena sam u poslu bila veoma uspešna, postizala sam rezultate, daleko bolje i visprenije od “zdravih ličnosti”, fizički sam izgledala dobro, te niko od zaista meni bliskih nije znao kroz šta ja prolazim. U novembru 2006 godine sam krenula na lečenje kod gospođe Anabele Flore, prvo sam imala seriju od 10 tretmana, a zatim još jednu seriju od 10 tretmana. Bila sam zadovoljna, jer sam samo posle nekolko tretmana počela redovno da spavam, a nakon mesec dana napadi su skoro nestali.Nastavila sam i dalje sa tretmanima. Hvala Anabeli jer mi je vratila samopouzdanje i veru u sebe! U januaru sam upoznala momka s kojim sam ostvarila emotivnu vezu.Emotivna injekcija mi je i te kako bila potrebna....Sada mi je dobro i živim ponovo...

T. Slavica, 56 godina - Petrovaradin

Dijagnostički pregled je izvršen 22.03.2006 godine, a terapije su rađene do 29.03.2006 godine.
Tahikardija i hipertenzija- za vreme terapija osetila sam toplotu kroz celo telo, ruke i noge su bile vrele (koje su mi inače led, ledene), osetila sam pritisak u grudima. Posle terapija su prestale tahikardije, pritisak se odmah normalizovao. Imam miran i neprekidan san, što nisam imala već duže vreme.Prestali su mi i bolovi u kičmi i donjim ekstremitetima. Dijagnostika koju je terapeut izvršio pri prvom pregledu je 100 % tačna.

P. Predrag, Futog

Temperatura, bolovi u glavi od pre dva meseca- za vreme terapije osetio sam pospanost. Rezultati postignuti terapijama su povoljni. Terapeut je pri prvoj terapiji izvršio dijagnostički pregled mog komletnog zdravstvenog stanja koji je 100 % tačan.

P. Željko, 32 godine - Šajkaš

Dijagnostički pregled je rađen 23.10.2006 godine, a terapije su trajale do 06.11.2006 godine.
Gušenje u grudima, hemoroidi, nervna napetost koja me muči 2-3 godine – za vreme terapija osetio sam drhtanje tela, tromost, pospanost, hladnoću u telu, toplotu i žmarce po celom telu, strujanje kroz telo i smirenost. Posle terapija se osećam 10 godina mlađe, krvarenje hemoroida je prestalo, psihički sam smireniji. Dijagnostika koju je odradio terapeut je po mom mišljenju 80 % tačna.

M. Marko, 22 godine - Novi Sad

Terapije su rađene od 18.08 do 22.08.2006 godine.
Adeno virus: preskakanje srca, nervoza od pre pet meseci – za vreme terapija osećao sam znojenje, smirenost, opuštenost, njihanje tela, prožimanje u krug. Između terapija osetio sam pospanost, blagu malaksalost, opuštenost i smirenost.
Postignuti su sledeći rezultati: srce je prestalo da preskače, osećam se mnogo bolje i smirenije. Mnogo bolje spavam. Dijagnostički pregled koji je terapeut odradio je 100 % tačan.

G. Jelena, 34 godine - Dalas

Prva terapija i dijagnostički pregled je rađen 30.11.2005 godine, a kontrola sa terapijom je izvršena 15.11.2006 godine.
Godišnja kontrola zdravstvenog stanja - bolna leđa, materica, jajnik, bubrezi – za vreme terapija osetila sam vrućinu, jezu, malaksalost, a između terapija pospanost, tromost, više energije i bolje raspoloženje, smirenost. Rezultat terapija je vidno poboljšanje opšteg stanja i perfektan stabilan osećaj u celom telu. Dijagnostika koju je Anabela izvršila pri prvoj terapiji je 100 % tačna. Voli Vas Jelena

T. Bojkov, 28 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 08.03.2006 god, a terapije su do 17.11.2006 godine.
Temperatura- bila sam bolesna, imala sam temperaturu tri četiri dana od 37.2◦C do 38◦C, bila sam skroz iscrpljena, grlo me je jako bolelo, glava, sve živo.Ovako se osećam već duže vreme, više godina. Imala sam samo jednu terapiju i preporodila sam se. Više mi nije trebala ni jedna terapija. Rezultati terapije su ozdravljenje kao da nisam ni bila bolesna. Dijagnoza terapeuta je odlična.

A. Aleksandra, 31 godina - Beč

Dijagnostika sa terapijom je rađena 28.12.2005 godine.
Bila sam iscrpljena “živa, a neživa”- između terapija sam se budila noću iz sna, a posle terapija se osećam lepo, zdravo. Rezultati postignuti terapijama su odlični, za koje nisam verovala, a moji zdravstveni problemi su otklonjeni.Dijagnostički pregled pri prvoj terapiji od strane terapeuta je 99.9%, više 100% tačan.

A. Vera, 63 godina - Sremska Kamenica

Dijagnostički pregled je rađen 21.07.2006 godine, a terapije do 03.08.2006 godine.
Bolovi kičme u lumbalnom delu, ukleštenje desne strane tela i desne noge – za vreme terapija osećala sam znojenje, bolove jačeg intenziteta kroz celu nogu do kolena. Rezultati terapija su da se osećam mnogo bolje, mogu da se okrećem dok ležim, što je ranije bilo nemoguće. Bol u nozi je smanjen tako da mogu lakše da hodam. Komentar za dijagnozu: Sto posto ste pogodili.

Č. Tamaš, 52 godine - Svetozar Miletić

Dojačnostički pregled je rađen 27.12.2005 godine, a terapije sve do 24.01.2006 godine.
Oslabljen vid još od pre 11 godina – za vreme terapija osećao sam jako drhtanje i znojenje, vrućinu u levom oku, toplinu u desnom oku, bolove u levom bubregu. Posle serije tretmana nemam više sive magle ispred očiju i bistrije vidim. Poboljšano mi je i čitanje sa i bez naočara. Dijagnostika koju je terapeut izvršio pri prvoj terapiji je po mom mišljenju 90 % tačna.

P. Nevenka, 23 godine - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 25.02.2000 godine, a terapije su do 06.06.2002 godine.
Strahovi, problemi sa stomakom, kičmom, nervnim sistemom, malokrvnost, problemi sa bešikom, zatvor – za vreme terapija osećala sam hladno, toplo, strujanje vazduha, belinu, blaženstvo, mir, spokoj, pomeranje tela, napred-nazad-sa strane.Nakon pet tretmana rezultati su odlični. Nakon trećeg tretmana rezultati su bili vidljivi, zahvaljujući jakoj i snažnoj Anabelinoj energiji. Svi simptomi mojih gore navedenih zdravstvenih problema su nestali. Dijagnostika koju je Anabela izvršila pri prvom susretu je 100 % tačna.

M. Verica, 54 godina - Zrenjanin

Dijagnostički pregled rađen je 21.09.2004 godine, a terapije su rađene do 18.04.2006 godine.
Moj zdravstveni razlog dolaska na bioenergetske terapije su dva razloga: pneumonija pluća i nepokretnost desne ruke – za vreme terapija dolazilo je do poboljšanja u smislu veće pokretnosti i ruku i nogu i pojava blagih bolova koji su prolazni. Posle terapija pokretljivost ruku i nogu je veća, bolje je pamćenje, nema više bolova i hod se popravio. Svi pokrete obavljam bez bolova. Dijagnostika koju je terapeut izvršio pri prvom pregledu je 100 % tačna.

Z. Miloš, 26 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 14.06.2006 godine, a terapije su trajale do 24.06.2006 godine
Bol u stomaku, nervoza – za vreme terapije osetio sam strujanje, savijanje tela, znojenje. Posle terapija je nestao bol u stomaku, i nervoza. Osećam se opuštenije i smirenije. Zadovoljan sam terapijom. Na prvoj terapiji terapeut je izvršio dijagnostički pregled mog zdravstvenog stanja po mom mišljenju 95 % tačno.

G. Gorana, 29 godina - London

Prva terapija sa dijagnostičkim pregledom je rađena 11.08.2004 godine, a terapije su rađene do 26.05.2005 godine.
Cista na levom jajniku – za vreme terapije osećala sam toplotu, malo bockanje, telo se kletalo na klackanje, na početku osećaj hladnoće i mali bol, osećaj kao da se nešto izvlači. Posle terapija nemam više bolova i cista se smanjila.Za odrađenu dijagnozu od strane terapeuta mogu da kažem da je super napravila dijagnozu, koja je 100 % tačna.

M. Slobodan, 27 godina - Valjevo

Dijagnostički pregled je rađen 14.10.2005 godine, a terapije su rađene do 29.10.2005 godine.
Problemi sa kičmom, potencijalni problemi sa prostatom, mokraćnim kanalima – za vreme terapija osetio sam intenzivan bol u kičmi, trnjenje testisa, bol u mokraćnim kanalima, bol u izvodnom kanalu, pokreti tela su bili nekontrolisani –savijanje napred nazad, drhtanje, trzanje. Posle terapija se smanjio bol u kičmi i bolovi su sve ređi. Prilikom prve terapije terapeut je odradio dijagnostiku mog kompletnog zdravstvenog stanja -90 % tačno.

B. Olga, 48 godina - Novi Sad

Terapija sa dijagnostikom odrađena je 14.02.2003 godine.
Cista na jajniku, upala mokraćnih kanala- za vreme i terapija osećao sam toplo – hladno, osećaj curenja. Između terapija manje problema sa mokraćnim kanalima i bolje mokrenje. Rezultat terapija je sledeći : cista je nestala.Dijagnostika koja je odrađena pri prvom pregledu tačna je 100 %.

K. Olivera, 30 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 04.05.2005 godine, a terapije su rađene do 02.06.2005 godine.
Problemi sa zglobovima, sistemska bolest koja traje više od 10 godina – za vreme terapija osećala sam toplo i hladno, a između terapija pojačanje i smanjenje tegoba, nesanicu i tromost. Posle terapija problem sa okom je rešen u kratkom roku, a zglobovi me još bole, ali videću posle par dana kako će biti. Dijagnoza terapeuta koju mi je terapeut izvršio pri prvoj terapiji je 90% tačna.

M. Dragoljub, 13 godina - Inđija

Dijagnostički pregled je rađen 30.09.2005 godine, a terapije su trajale do 11.10.2005 godine.
Mamina izjava:
Upala mokraćnih kanala, bol u desnoj nozi u delu prepone, česte glavobolje – za vreme terapija osećao je svrab po telu, toplo – hladno, šetajući bol po celom telu, blaženstvo. Između terapija bio je smiren i imao je dobar san. Rezultati koji su postignuti terapijama su odlični, sve zdravstvene tegobe su nestale, dete nema više problema sa mokrenjem, nema bolova, smiren je i ima bolji apetit. Dijagnostika terapeuta je 100 % tačna.

Š. Aleksandra, 9 godina - Novi Sad

Dijagnostički pregled je rađen 22.06.2005 godine, a poslednja terapija je odrađena 31.08.2005 godine.
Mamina izjava:
Glavobolja,često povraćanje, bronhitis (astma) je muče poslednje 2 godine– za vreme terapija imala je mučninu, temperaturu, svrab, a uzmeđu terapija je bila malaksala, troma i pospana. Rezultati posle terapija su zadovoljavajući- ne povraća više, ređe ima probleme sa disanjem, manje je boli glava. Smatram da je dijagnostika terapeuta koja je rađena pri prvoj terapiji 70 % tačna.

V. Verica, Novi Sad

Problemi sa srcem, stres, nesanica, vrtoglavica, loša cirkulacija – za vreme terapija osećala sam hladnoću, pulsiranje, strujanje, a kasnije i osećaj toplote. Posle terapija problemi sa lupanjem srca su prestali, vrtoglavica se smanjila, lepše spavam i generalno se mnogo bolje osećam. Pri prvoj terapiji terapeut je izvršio tačnu (100 %) dijagnostiku mog kompletnog zdravstvenog stanja.

M. Smiljka, 66 godina - Inđija

Dijagnostički pregled je odrađen 06.07.2005 godine, a terapije su rađene do 28.11.2005 godine.
Na ultrazvučnom pregledu uočene na desnom labusu jetre dve ciste bistrog sadržaja promera, jedna 17mm, a druga 15 mm i na desnom bubregu cista oko 15 mm- za vreme terapija sam osetila malaksalost, pokrete tela, šetajući bol po celom telu koji je bo kratkotrajan, kao i naizmeničan osećaj toplote i hladnoće. Na sledećoj ultrazvučnoj kontroli nakon 4 meseca jetra je normalne strukture, građe i veličine bez ikakvih patoloških promena. Fizički se osećam bolje. Sa poverenjem nastavljam lečenje bubrega. Dijagnostički pregled koji je odradio terapeut je 100 % tačan.

G.Veroslava – Beograd

Pismo poslato 04.03.2012 godine
Poštovanje Snježanka, do neba sam Vam zahvalna za preporuku šta da od proizvoda koristi moja mama, koja je prošlog leta imala pad i povrede. Sada se ona oseća dobro, ali imam veliki problem sa zdravljem supruga. Do sada je on bio najzdraviji u porodici ali ozleda na mladežu lekare je dovela u sumnju da se radi o melanomu i zakazana mu je operacija 13.03.posle koje će se uraditi analize i saznati,da li je to u pitanju. Šta od proizvoda da mu dajem, da što pre ojača organizam i da što pre deluje. Gledala sam i sama, ali mi je Vaše mišlje najdragocenije. Poručila bih odmah da što pre stigne i da što pre krene sa ozdravljenjem. Molim se Gospodu da se dijagnoza ne potvrdi ali za svaki slučaj bih ga naterala da pije preparate.Od sve duše i srca sam Vam zahvalna Veroslava

Joomla Templates - by Joomlage.com
Pratite nas na Facebook-u