Komplet terapeutske posteljine Fohow za regulaciju mikrocirkulacije i zdrav san

 
* proizvod označen sa zvezdicom se dobija po naruđžbini u roku od 7 dana       
 
     Komplet terapeutske posteljine FOHOW za regulaciju mikrocirkulacije i zdrav san se sastoji od jorganska navlaka, pokrivač i dve jastučnice.
Sastav posteljine: 
- prirodni minerali u vidu praha - kamen maifan, guang, germanijum, turmalin žad  
- pamučno predivo sa dodatkom svile. 
Svi minerali u prirodnom okruženju imaju sposobnost da emituju infracrveno zračenje, a takođe sadrže veliki broj negativno naelektrisanih jona. 
 
U prirodi njihova sposobnost da zrače nije stabilna. U laboratorijama Fohow je razvijen jedinstveni metod stabilizacije i povećanje sposobnosti zračenja izborom optimalnog odnosa molekularne težine supstance. 
 U jednom kvadratnom centimetru je koncentrovano više od 2000 anjona, a intenzitet infracrvenog zračenja je veći od 92 °. Telo apsorbuje 20% ovih čestica putem disanja, a preostalih 80 % zapremine se apsorbuje preko kože koja ima direktan kontakt sa površinom proizvoda čime je garantovano snabdevanje mineralnim jonima 100 %.
  Ubrzani naučni razvoj kompanije FOHOW je jedinstveni spoj novih dostignuća iz oblasti tekstilne industrije, materijala, medicine, biologije i dr.
   Pri normalnoj temperaturi tela rublje apsorbuje i reguliše energiju iz okolne sredine i konstantno deluje na telo čoveka i na taj način se aktiviraju ćelije i molekuli vode u organizmu, poboljšava se lokalna cirkulacija, normalizuje se metabolizam i povećava se imunitet.
   Elektromagnetni talasi
   Mikrocirkulacija je kapilarni krvotok između arterija i vena kao bazne strukture i funkcionalne jedinice. Mikrocirkulacija  podrazumeva cirkulaciju tečnosti kroz vene, arterije, limfne kapilare i međućelijski prostor.
   Na osnovu rada sistema mikrocirkulacije dolazi do prenosa informacija, predaja energije, snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama do svakog organa, a takođe i izbacivanje ugljendioksida i metaboličkog otpada.
   Prema savremenim medicinskim istraživanjima činjenica je da narušena  mikrocirkulacija dovodi do prevremenog starenja i predstavlja uzročnik mnogih bolesti. 
   Bolesti koje su povezane sa narušenom mikrocirkulacijom su:

   Kod nervnog sistema: nedovoljan dotok krvi do krvnih sudova mozga, nedostatak kisenika u ćelijama mozga, vrtoglavice, glavobolje, nesanica, česti snovi, gubitak pamćenja, neuralgije, veoma ozbiljna oboljenja- moždani udar, apopleksija.
   Kod kardiovaskularnog sistema: nedovoljan dotok krvi u srčani mišić, stezanje u grudima, anksioznost, aritmija, angina, koronarne bolesti srca i tako dalje sve do infarkta miokarda.
   Kod respiratornog sistema: stezanje u grudima, zadihanost, kašalj, astma, bronhitis
   Kod probavnog sistema: od stanja želudca u mnogome zavisi stanje organizma u celini.: narušen rad želudca i nepravilno usvajanje hranljivih materija dovodi do takvih zdravstvenih problema kao što su gastritis, čir i drugo.
   Kod endokrinog sistema: može izazvati hormonski poremećaj. Osim toga narušen rad mikrocirkulacije može dovesti do takvih bolesti kao što su hiper funkcija štitne žlezde, dijabetes, mastitis, hiperplazija mlečnih žlezda i drugo.
   Kod mišića i zglobova: akumulacija produkata metabolizma može dovesti do bolova u mišićima, anemije, sindroma hladnih ruku i nogu, neprohodnosti  (opstrukcije) kapilara, a samim tim i do problema kao što su vaskulit, proširene vene, hromost, oštar bol, degenerativna patologija ramenog pojasa, lumbalnog dela, ramena, kao i skočnih zglobova.
   Kod ginekološkog sistema: menstrualni bolovi, poremećen menstrualni ciklus, upale jajnika, miomi materice – bolesti koje su povezane sa neprohodnošću energije Ći i krvi.
   U dermatologiji: sa godinama se smanjuje broj kapilara na koži, nema dovoljno snabdevanja kože krvlju i kiseonikom, smanjuje se količina hranljivih materija, zbog čega dolazi do pojava bora, nabora, pigmentacije kože, prevremeno se pojavljuju bore oko očiju, kese ispod očiju i drugo. 
   Staračke bolesti: nedovoljno snabdevanje krvlju mozga dovodi do sledećih problema: atrofija mozga, staračka senilnost, apopleksija, hipertonija, koronarne bolesti srca, pojavu takozvanog smrznutog ramena, osteoporoza i druge bolesti.

Terapeutski jastuk FOHOW

 
Cena jastuka je 28.500 din

Jednu trećinu svog života čovek provede u snu i zbog toga je pravilan izbor jastuka izuzetno važan za kvalitetan i zdrav san koji utiče na kvalitet radne sposobnosti čoveka.
   Funkcionalan ozdravljujući jastuk FOHOW predstavlja apsolutno siguran, savremen način da se poboljšava kvalitet Vašeg sna bez promena uobičajenih životnih navika!
   Dobro zdravlje je preduslov za sreću, bezbrižnost, ljubav, zadovoljstva. Svima je poznato da su glavni faktori za očuvanje dobrog zdravlja  pravilan zdrav način ishrane, aktivan način života i dovoljna količina sna, uprkos stalnoj izloženosti stresu, zagađenjima, velikom medijskom pritisku, neaktivnom načinu života. Najvažnija komponenta aktivnosti čoveka je san.
   Dobar san Vam daje energiju, Vi se odlično osećate, jasnije mislite. Kvalitetan san Vam doprinosi da održite koncentraciju u radu tokom celog dana. Dokazano je da je najbolji način da završite sve planirane poslove –  je da omogućite telu dovoljan odmor u vidu sna.
   Za normalan život, uspešniji rad, aktivan odmor  biće Vam neophodni preparati za negu i ozdravljenje kompanije Fohow koji će Vam pomoći. Ovi proizvodi iz grupe za negu i ozdravljenje kompanije FOHOW su napravljeni na osnovu principa tradicionalne kineske medicine).
   Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu jastuk prijanja uz vrat i glavu. Dizajn sa visokim ivicama i udubljenjem u centalnom delu jastuka savršeno podržava mišiće vratnog dela i smanjuje opterećenje na njih.
   Dizajn obe strane jastuka dozvoljava  da se fiksira glava za vreme spavanja, kako na leđima, tako i na boku što dovodi mišiće vratnog dela, dela glave i ramenog pojasa u maksimalno opuštajući položaj.
   Jastuk efikasno ublažava bolove  i napetost mišića ramenog i vratnog pojasa, smanjuje hrkanje, sprečava bolove u leđima i vratu, omogućava Vam da uživate u udobnom i slatkom spavanju.
   Meki magneti koji su ušiveni u jastuku obrazuju jedinstveno magnetno polje, zahvaljujući kome se poboljšava snabdevanje kiseonika u predelu glave, poboljšava se mikrocirkulacija u predelu glave, vrata i ramena, otklanja umor (mozga) u glavi, smiruje, poboljšava kvalitet sna.
   Jedinstveni trodimenzionalni dizajn omogućava vazdušastost funkcionalnog jastuka FOHOW, spoljašnji sloj je ukrašen lepim motivima ( šarama ), mekim, elastičnim i prijatnim na dodir.
   U kombinaciji sa odličnim dizajnom tkanine i pamukom žakar tkanja jastuk izgleda još elegantnije.

Delovanje terapeutskog jastuka

Pozitivno delovanje terapeutskog jastuka FOHOW

    Kombinovanjem savremene tehnologije i fizikalne terapije u izradi jastuka FOHOW ubrzava se (skraćuje se ) vreme ulaska u stanje sna i povećava se kvalitet samog sna.
    Pri dužoj upotrebi korišćenja jastuka skraćuje se vreme uspavljivanja ( ulaska u san) i broj buđenja u toku sna, povećava se vreme sna.  To je uživanje u komforu 365 dana u godini.
    U procesu proizvodnje jastuka Fohow koriste se funkcionalni materijali koji neprestano emituju infracrvene zrake i anjone, stvarajući maksimalno prijatne uslove za san.
    Ti materijali nemaju vremensko ograničenje za korišćenje u toku dana, omogućavajući svakodnevni zdrav život, 365 dana u godini.
   Korišćenjem jastuka poboljšava se cirkulacija krvi i mikrocirkulacija tela.     
   Argonometrijski dizajn jastuka u kombinaciji sa funkcionalnim materijalima omogućava da se poboljša mikrocirkulacija, povećava snabdevanje krvi kiseonikom i maksimalno  se opušta telo.
   Jedan od komponenata zaštite zdravlja je korišćenje funkcionalnog jastuka FOHOW koji će Vam pomoći da se oslobodite od hrkanja.
   Savremene statistike potvđuju da više od sedamdeset procenata muškaraca i pedeset procenata žena posle 35 godine života počinju da pate od bronhopatije, to jest hrkanja pri čemu ometaju (iritiraju) okolinu i sebi nanose štetu.
   Poboljšanje zdravlja po metodi Jan Šen je: postizanje zdravlja tokom sna. Zahvaljujući stvaranju ekološke sredine za zdrav san dolazi do aktiviranja tela i povećane sposobnosti organizma da se samo leči (revitalizuje) i na taj način se postiže ozdravljujući efekat.
   Sastav:
     Spoljašnji sloj – pamučna tkanina 100%; žakar  pamučno tkanje  100%, 2 trake mekih magneta. Punjenje: poliester 50%, funkcionalno sintetičko vlakno 50%. Donji sloj – žakar pamuk 100%.
   Dimenzije jastuka su: 70 x 45 x 12 cm

Srpski sertifikat

Iskustva Korisnika

Upišite Vaš utisak o proizvodu

E-mail